Trevliga & otrevliga sms …

Morgonen startade med en kopp kaffe och utrustade med pennor och almanackor försökte vi få till lite ledighet under sommaren för självklart vill vi båda vara lediga något för att njuta av några lediga dagar med våra tjejer.
DSC_0087Det ser ut som att vi faktiskt lyckas få till 2 1/2 vecka och även om dessa dagar inte hänger ihop så är det ändå en sommarlyx jag inte är van vid och en jag har längtat och suktat efter varje sommar när jag har jobbat medan ”alla andra” har varit lediga.

Ja, det är den där ”alla andra” som ställer till det då man tror att just alla har precis det man själv inte har och gör det som man själv inte gör. Märkligt och mänskligt …

Min morgon förutom kaffet präglades även av ett sms från en väninna och log att jag reagerade över innehållet. Är du som mig dålig på att skicka ett liknande sms som inte är en förfrågan av olika slag? Bara en genuin fras som man menar från hjärtat och den kändes verkligen där. Blev genuint glad <3
IMG_5608
Jag har ofta förskonats från att träffa på nätet eller in real life människor som tar allt för mycket energi från en men jag gjorde en missbedömning (olikt mig) och rakade igår ut för otroliga kränkande ord pga. att en kille kände sig ”dissad” och i och med det förödmjukad.

Hans kränkande ord ekade nästan i min mobil och det är nog första gången som jag blev lite skakis över att någon ”vände” så snabbt, en vändning som dock visar på att de elaka orden var bara en yttring för en besvikelse och handlade kanske inte så mycket om mig även om de var väldigt personliga och sårande… Nära att anmäla honom faktiskt men ville heller förstora något …

Tackar dagligen för att jag kan skaka av mig sådant efter några minuter och tacksam för att jag inte blir utsatt för det förutom något undantag som denna gång var. Precis när orden kom kände jag nästan för att åka till skjutbanan och testa mina kunskaper igen…

Här fick min vän Fazli och jag lära oss skjuta under inspelningarna för ”Småstadsdrottningar” =) Jag vann över min arga vän som aldrig ville riktigt erkänna mitt seger =)IMG_3460
I butiken har vi jobbat på. Jessica lämnade vid 14 för att vara med någon aktivitet med barnen och Nicole och jag möts upp efter stängning då hon spelar tennis tills dess. Vi ser båda fram emot finalen av ”Let´s dance” och med tanke på att bäst borde vinna så hejar vi på Benjamin!

Vill du ha ett par snygga ljusa denim som en kund beskrev som ”de bästa hon har köpt” måste jag rekommendera DESSA från italienska 2W. En riktig jeans i en ursnygg och skön modell att ha på sig nu när våren/sommaren är på ingång. T-shirten finns också så klart i vår webbshop.
IMG_5614
Strax över två timmar kvar och dags även för mig att skicka något gulligt sms som kan göra någon glad för visst behöver vi mer sådant i våra liv … <3

6 thoughts on “Trevliga & otrevliga sms …

 1. Usch så läskigt med personer som blir ”hotfulla” och elaka! Hoppas du slipper honom i fortsättningen..
  Och så härligt att du kan få lite ledigt i sommar, det är du värd som jobbar och kämpar så mycket :) Alla behöver vi vila upp oss och få en paus, för att få ny energi igen.

  Det är så sant det du kommenterar om sms.. Man blir ju jätteglad över att få ett litet sms med några ord – ifrån hjärtat från en annan person. För några dagar sedan skickade jag ett till min syster med : ”Kram till min älskade syster” , bara för att jag saknade henne just då, och hon blev jätteglad :)

  Hoppas ni får en mysig kväll!
  Kram

 2. Att ”hota” en mans ego kan aldrig sluta bra. Jag tycker dock han är väldigt svag och har säkert väldigt dåligt självförtroende innerst inne för vem annars sjunker så lågt?
  De där med semester…jag känner med dig. Jag har arbetat varje sommar sedan jag var 17 år. Jag har hankat mig fram på vikariat och timanställningar sedan skolan och då får man aldrig semester. Startade plugga vid 27 och då var jag också tvungen att sommarjobba och förra året efter examen fick jag också arbeta och denna sommaren också då jag precis startat nytt jobb efter arbetslöshet i 3 månader och inte lyckats samla ihop till ngn semester. Men NÄSTA sommar :) då blir de semester.

  Ha en härlig helg Michela. Du är så go. (Så har vi fört vidare denna underbara stämningen som kommer när vi är snälla och ödmjuka mot varandra. Det behövs i denna kalla hårda världen).

  1. Känner med dig också då jag hade samma ”problem” … Pluggade, jobbade som lärare utan att vara utbildad till en början och var därför tvungen att jobba även på sommaren för att klara mig … Ja, inte lätt men man har inga vidare alternativ …
   Å andra sidan tror jag att variationen på jobbet/pluggandet gör det lite lättare att hantera så hoppas att det känns ändå ok för din del.
   Försök njuta på de timmarna du är ledig för det positiva med svensk sommar är att dagarna känns helt plötsligt så mycket längre … Skall försöka göra så med …
   Kram snälla <3 och tack …

 3. Vilken stl har du på de ljusa 2w jeansen? Vill köpa men vilken stl ska man välja?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *