Yr men tacksam …

Känner mig fortfarande lite yr vilket inte är alls konstigt med tanke på omständigheterna och med tanke på vad dagen har bjudit på mellan olika besök och jobb.

Well well … The show must go on sjöng Fred Mercury och visst är det så vi nog alla känner någon gång ibland.

Läxorna är gjorda, Knut är rastad och jag skall själv nu borsta tänderna och lägga mig bredvid min lilla som redan längtar efter att jag stänger imorgon för att ha fredagsmys.

Jag är så otroligt tacksam för de kramar, snälla orden och sms som hon uttalar och skickar för jag vill inte att de skall sluta komma… Jag känner mig helt enkelt väldigt mycket älskad, en ovärderlig känsla som jag hoppas att hon också känner då det är så viktigt att man är trygg i den känslan men att man även får det bevisat ibland genom enkla gester och ord.

Vi alla behöver det, mödrar som döttrar, pappor som söner, vänner som familj … Skall nu försöka flytta den lilla armen utan att väcka henne för att resa mig och komma tillbaka till den …

Livets små men stora ögonblick <3DSC_0105DSC_0104
Godnatt …

2 thoughts on “Yr men tacksam …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *