FAZLI …

Ibland har jag trott att han skulle lämna Borås för världen men något han troligtvis vet och insett är att världen finns alltid där som arbetsplats för honom, även om han nu har öppnat sin egna frisör salong här i småstaden.
DSC_0083
Ja, det är både roligt och spännande för min vän Fazli att ha nu tagit det steget som självklart innebär förändringar men förhoppningsvis positiva sådana.

Trots att de öppnade upp portarna bara igår så känns det redan som ett inarbetat gäng som numera utgör Salong FAzli. Med sig har han Calle som är en av Borås kändaste profiler inom frisör branschen och en nytillskott i form av Mark som har utbildat sig och jobbat i bland annat England.

HÄR kan du läsa om detta nya team som ser fram emot att ha dig som kund.

När jag kom för att få 5-6 extra extensions i håret bjöd Calle mig på en latte i en underbar anrik marmelad burk som man visst kan köpa på Cervera.

Älskar när någon vågar något annorlunda och just för att det var annorlunda och roligt så blev det så klart en bild. Skall inhandla några till hemmet och äta youghurt i dem, helt klart något jag gillade. Att tänka utanför ”the box” …
DSC_0088
Kaffe meny … Bra tänkt vännen … Detaljerna som sätter sin prägel …
DSC_0090
Snygga lyxiga tapeter och speglar i guld … Ni vet att jag gillar =)
DSC_0084
DSC_0086
Schampooneringen …
DSC_0094
Nöjd med mitt besök gick jag hem för att tillsammans med Nicole gå/cykla till stora City där vi har handlat lite av det som vi inte finner på den lilla som vi har nära vårt hem … Imorgon är det trots allt fredag =)

Cykeln parkerades på vår innegård och så gick vi in till vår lilla lägenhet, nöjda med att vara hemma igen… Erkänner att jag tycker att det är sååå tråkigt att handla och ogillar att det finns så mycket på hyllorna, blir yr av sådant =) och mådde nästan illa där inne…
DSC_0100
DSC_0101
Det där med matlagning är inte min grej och då inte ens handlandet av det =) Såg ni näst sista avsnittet av ”Småstadsdrottningar” så kanske ni minns =)

Nu skall det fokuseras på Nicoles läxor här och önskar dig en skön kväll …

 

 

 

2 thoughts on “FAZLI …

  1. Snyggt där var, gillar menyn :)

    Nä vad skönt att du säger som det är med handling och matlagning, det är ju så tråkigt, och det tar ju aldrig slut …alla mina shoppingpengar går till mat :-D Försöker verkligen handla på tider så affären ”borde” vara tom så jag kan rusa igenom :)

    Nåväl, alla måste äta…

    1. Blir även yr av alla val som finns … Vill man ha youghurt finns det 60 olika sorter =) I lands problem men ändå något som börjar bli lite ”för mycket” … Ja, bäst att handla när man är själv men svårt att veta när den tiden infaller =)
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *