Kvällens shopping tips …

Nicole och jag förberedde för en stund sedan 2 kassar med grejer till loppisen på Åhaga där min dotters klass skall sälja diverse olika saker för att få ihop pengar till en gemensam klassresa.

Vi har prismärkt det vi skänker till denna samling och sett till att de kom till de föräldrar som med sina barn har första passet imorgon. Är fortfarande lite ovetande om jag skall vara med eller inte men gissar att detta beror på om övriga föräldrar är där.

Detta återstår att se …

Har fått  frågor ang. halsbandet jag hade på mig igår så jag kan berätta att märket heter Quoins och att de jobbar med exchangebles coints, dvs. här har vi ett halsband som består av tre olika delar och som du kan byta/kombinera ihop efter eget tycke/personlig smak. Den perfekta gåvan att ge eller önska sig.

Imorgon skall jag lägga ut några barlocker men på webbshopen har jag redan nu lagt ut ett redan färdigt kombinerat sådant, det jag själv har valt till mig själv.

Jag har så klart fallit för valet av guld med den barlocken som har flest swarovski kristaller än övriga. Gillar man snygg glittrig känsla så gör man.

Jag har alltid älskat guld färg men silver och rosé kommer också för er som föredrar dem men trenderna pekar mot riktiga guldiga nyanser.

Halsbandet finner du redan nu HÄR. Kedjan är på 90 cm och kan även användas som dubbel så att den hamnar längre upp. Roligt att kunna variera det.
DSC_0615
IMG_5217
Mer kommer om dessa snygga smycken men nu finns till att börja med just min favorit kombination att köpa i vår webbshop.

Ikväll har jag kokat fettuccine till Nicole med Paolos sås ”alla arrabbiata”. Mycket gott då både Knut och jag var ”tvungna” att provsmaka… =)

Glömde … Vita Please jeans samt denna ljuvliga blus från Fira finns nu HÄR.
663
Nu dusch och pyjamas för att ligga i soffan och mysa med min dotter <3

Buona serata = Trevlig kväll !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *