Akvarie, fransar & underbara tapeter …

Ibland läser man en mening i någon bok och så sätter den sig. Flera andra har kanske sagt exakt samma sak men just de orden gör att man kan ta till sig något som man inte har gjort innan.

I Karins Haglund bok läste jag just att man skall tänka att det man äter är som en akvarium i ens mage (eller något liknande). Oooops! Skrämmande tanke eller? Tänk om alla kunde se det du åt igår, skulle du stå för det eller skulle du vilja undvika detta?

Just därför träffades Tania (som jobbar med Herbalife), Jessica och jag på Fruits&Friends denna morgon vid 8.30 efter att ha sett till att vara barn kom till skolan.

En shot på spirulina samt ingefära och en chia pudding fick bli frukosten.DSC_0616DSC_0617
Det är ganska märkligt att man känner sig så mycket renare och fräschare på direkten av nyttiga val även om resultatet inte kommer dag 1. Känslan är dock viktig så att man orkar fortsätta och inte falla i godis träsket igen.

Djupa samtal om besvikelser men även roliga saker som planer för framtiden och visualiseringar av diverse olika slag.
DSC_0620-670x1005
Vid 9.45 var vi i butiken efter att gått igenom Stadsparken med Knut. Har nu bokat honom på ”Allt för hunden” den 12/5 så att de får bort vinter pälsen som gör honom så otroligt stor =)

Se så fint det är i vår lilla småstad…
DSC_0622
Gick tillbaka senare till just detta vackra hus då salong Familjen Sandwall ligger precis på övervåningen där.

Det var dags att fixa lite fransarna och det var över 5 veckor sedan jag gjorde det så inte många kvar… Sara som jobbar med just detta säger att jag har så mycket fransar av mig och att det därför blir mycket med tanke på att jag har många. Lite som med extensions, ju mer hår man har desto mer extensions behövs.  I 1,5 timma låg jag och kopplade av från världen … Skönt att få göra detta ibland, ego tid <3
DSC_0628
Knut låg i en soffa bredvid mig och snarkade så att både Sara och jag skrattade emellanåt …
DSC_0634
På Familjen Sandwall har ett orangerie tagit form med hjälp av min favorit inredningsbutik här i Borås, Mariella Inredningar.

Möbler skall komma på plats och är beställda men jag tittade in och fotade lite så att ni får se hur fint det är redan nu.

Kolla de fantastiska tapeter! Har du frågor om dem ring till Mariella Inredningar på 033-107576. Skall själv in på fredag och bestämma vilka tapeter jag skall ha till mitt vardagsrum.

Älskar att bli inspirerad och inspirera <3DSC_0624DSC_0625Snart två timmar kvar i butiken och så skall Nicole och jag samla ihop lite saker till bloppisen på Åhaga imorgon. Då skall nämligen klassen sälja diverse olika saker för att samla in pengar till kommande skolresa. Nicole och jag är där 12-14 så kom och fynda, lovar att ha med mig bra grejer till otroliga priser!

Nu jobb <3

4 thoughts on “Akvarie, fransar & underbara tapeter …

 1. Hej Michaela!
  Jag har läst din blogg i några månader men aldrig sett dig på TV så jag blev nyfiken och kollade på småstads drottningar. Vilken fin personlighet du har! Verkligen behaglig och rolig och lite glamour på det! Helt perfekt blandning!

  1. Vad glad jag blir Sara för dina ord och vad roligt att du tittade på serien nu i efterhand. Det var verkligen så roligt att vänta in tisdagarna för att kolla på oss alla så det saknar jag verkligen även om det tog mycket tid.
   Tack åter för orden och tack för att du följer mig blogg.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *