Att vara hemma igen …

Och så är man hemma igen efter en vecka semester med två underbara tjejer/väninnor. Måste verkligen säga att åka iväg med någon som man egentligen inte känner så väl är alltid en risk men vi tre har haft det helt fantastiskt skönt.

My och jag bloggar och jag driver en butik/webbshop som jag passade på att fota något mer somriga bilder till.  Är man inte själv i den världen ”där man tar kort på det mesta och där ber andra ta kort på en själv” så kan det hela kännas rätt så ”fånigt och tröttsamt” men Sara hade full förståelse för detta och medan vi bloggade och fotade gjorde hon något annat. Tack Sara för att du förstår <3

Underbara resekamrater som jag absolut kan tänka mig att åka iväg igen med för en sådan här avkopplingsvecka förenad med jobb är rätt så skön att kunna ha någon gång ibland. Att vi innan kallade den för hälso resa vet jag inte riktigt, något måste ha gått fel för när jag ställde mig på vågen för en liten stund sedan vägde jag 2 kg mer än när jag reste.

Skickade ett ”desperat” SMS till Jessica om detta som svarade ”skall känna på dig snart, det är som vanligt bara vätska” Hahaha! Troligtvis är hon van att jag skickar sådana meddelanden när jag kommer hem från en flygresa så hon har övat in en replik som lugnar ner mig för stunden, åtminstone tills jag har gått ner de där vätska kilon =)

Tillbaka till igår.

Vi lämnade hotellet vid 9, för att gå på planet vid 11 (tror jag). Vissa av er gillade min nya resväska i leo print och måste säga att jag älskar den själv, en underbar Påskpresent, bättre än att få choklad ägg =)

Jag reste i t-shirt från Tigha och Please i färgen sasso. Båda finns HÄR. Dessa Please i den här färgen är otroligt mjuka så mina favoriter nu när jag känner mig vätskefylld =)DSC_0581
Av en massa olika anledningar blev det en massa skratt på flygplatsen. Vi köpte lite godis  (sorry, vatten =) till hemfärden, present till våra barn och så blev det några timmars flygning innan vi landade på Landvetter som välkomnade oss med sina 20 graders värme.

Vi packade in allt i bilen som stod på en av de många parkeringar och så till Borås där min lilla väntade med öppna armar. Ingen tvekan på att hon hade saknat mig … =) vilket alla söta sms jag har fått under veckan också bevisade <3IMG_5121
Vi alla åkte sedan till Media&Markt för att försöka lösa mobil problematiken då Mys telefon kom bort igår kväll.  Just nu vet hon inte ens om hon kan komma in på sitt instagram konto så tänk om alla hennes över 9000 följare försvinner =) Lova att ha koll och att följa henne igen om hon måste börja på nytt vilket självklart inte kommer att ske.

Helt plötsligt blev My även väldigt religiös med målet att få något hon vill ha =)
IMG_5131
En underbar kille hjälpte oss med allt han kunde och visade verkligen prov på stor service mind men tyvärr gick inte vissa saker att ordna på direkten så My får vänta tills imorgon. Märkligt hur man känner sig helt ”borta och tom” utan sin mobil. Nästan lite skrämmande och minns själv den känslan när min mobil blev stulen vid 2 olika tillfällen i den andra butiken.

Just för att hon är nu utan mobil så kan hon inte instagramma/facebooka/blogga … Ha därför tålamod och vänta in ett låååångt inlägg som säkert kommer så fort hon har verktygen för att fullfölja en. HÄR kan du skriva om händelsen med hennes egna ord.

Då både Sara och My ville se butiken gick vi till stan med en första stop på Kafé Viskan för att få i oss något efter frukosten imorse.

Efter en stund sittandes där gick vi dock till The Little Showroom <3 Du får gärna ”gilla” vår facebook sida HÄR om du redan inte har gjort det.
DSC_0592
My valde DEN HÄR klänningen som vi har en enda XS kvar (samma storlek som My har) samtidigt som hon inte kunde låta bli den söta tull klänning vi har som får tankarna att gå till serien/filmen ”Sex and the city”. En underbar tull klänning som finns som på bild och även i en längre model. Priset på 499:- gör att man även kan ha den som en underbar inredningsdetalj i sovrummet. Klänningen och den underbara koftan hon också köpte finner du HÄR.DSC_0597
DSC_0594
Nöjd med att de gillade butiken och vår sortiment lämnade vi The Little Showroom för att sedan lämna Sara och My som fortsatte sin resa mot Kalmar.
DSC_0601
Tack tjejer för en underbar resa med en massa skratt, minnesbanken är fylld med ytterligare något roligt och det är precis så livet skall/borde vara.

En person som följer min blogg emellanåt och som jag har träffat vid ett enstaka tillfälle skriver ibland peppande ord då han vet att livet är jobbigare än vad det kanske ser ut att vara när man läser en blogg.

När han häromdagen skrev ett mail fastnade jag bland annat för den här meningen:

” … Eller förresten – fel av mig! Du utnyttjar inte tillfällen. Du skapar tillfällen. Du väntar inte på att något ska komma till dig, utan du ser till att det händer. En bok om dig skulle bli en lång bok fylld av ögonblick.”
Trots mina många brister så är nog just det en av mina styrkor. Jag försöker se till att något roligt händer då och då, jag behöver de ögonblicken oavsett om de handlar om en timma, en helg eller som i det här fallet en hel semestervecka.
Att försöka leva i nuet är något vi alla borde bli lite bättre på så en liten måndagstanke att kanske tänka på under kaffestunden idag <3
Om 45 min. skall jag träffa Jessica för kaffe och uppdateringar och så blir det jobb så klart. Livet är tillbaka i vardagen men trots allt så är vardagen den största delen av våra liv och det är den vi skall bli bättre på att göra lite fylligare av ögonblick  och det är den vi även skall längta tillbaka till …
Önskar er en underbar start på den här nya veckan <3

 

 

8 thoughts on “Att vara hemma igen …

 1. God Morgon :).

  Visst är det ändå härligt att vara hemma igen?!

  Tack för pratstunden på planet hem igår :).

  Ha en toppen fin vecka!

  Kram LottaF

  1. Tack och detsamma till dig <3
   Inne i vardagen igen med jobb, tur att man gillar det man gör =)
   Önskar dig med en underbar vecka …
   Kramar från en solig Borås

 2. Hej

  Välkommen hem, hoppas din jobbdag gått bra…Tack för svar om leo resväskan…
  Kram Nettan

  1. Tack snälla, dagen har gått bra och jag är inne i rutinerna igen …
   Ja, jag är nöjd med min resväska och lite avis att du har flera av dem =)
   Får kolla tillbaka och se om jag har missat en fråga …
   Kram

 3. Välkommen hem! Så kul att följa er på er resa. Kul du delar med dig så av dina underbara bilder. En liten fråga: efter att ha sett dig bära dina vita Superga till de mesta så blev jag sugen på att beställa ett par men jag undrar bara om de är normalstora i storleken. Ha en fin kväll med din söta dotter.

  1. Tack snälla =) Ja, jag har 38 som för det mesta men ligger man och pendlar mellan två storlekar kan man ha den minsta av dem då de är mer stora i storleken än små … Bra val av skor … Älskar Superga och har alltid gjort <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *