Sista kvällen på Rhodos …

Har precis kommit hem, har massa att blogga om men börjar där jag slutade så att det blir ”rätt” =), dvs. jag skriver om vår sista kväll på Rhodos som började med att vi firade kvällen med en latte på våning 11.
DSC_0674
Vi beställde taxi till Gamla Stan och gick lite runt i några butiker. Fastnade i en smycke butik som heter ”Puro Argento”, en ljuvlig liten butik med underbara örhängen, armband, halsband med mycket Italien känsla. De sålde även parfymer och hudprodukter som tillverkas på Isola Elba, en underbar liten ö som du måste bara besöka en dag.

Där köpte jag det enda jag har köpt till mig själv, två par örhängen som är betydligt billigare än de jag alltid måste köpa när jag är i min hemstad Bologna. Även där har jag en butik som jag alltid måste shoppa något hos för jag älskar stora örhängen och påminner mig själv att börja använda de jag har =)

Bild på mina inköp kommer i nästa inlägg. Köpte även en presentförpackning med två krämer till min mor då hon har snällt hjälpt mig med min hund den här veckan.

När vi kom till Gamla Stan så var det fortfarande ljust så vi tittade på de gamla murarna, de gamla dörrarna som tillsammans med moderna små butiker gör att kontrasterna blir så otroligt läckra. Gammalt och nytt … Självklart var vi ”tvungna” att ”apa” oss lite …
IMG_1254
IMG_1253
Man säger ju att livet är inte roligare än det man gör det till … =)
IMG_1250
Mysiga gränd, genomtänkta detaljer, det gamla bevarade …
DSC_0681
DSC_0683
Medan både My och Sara hade klänningar kvällen till äran så kände jag för mina snygga denim från 2 W HÄR och för det glittriga linnet från LF HÄR.
DSC_0686
DSC_0689
DSC_0695
Kolla vilken mysig fisk restaurang vi passerade …
DSC_0698
Vi blev ”övertalade” in till en restaurang med balkong då det är väldigt mysigt att sitta så att man har utsikt över gamla tak … Älskar det samtidigt som man ser par gå hand i hand, familjer som strosar runt och vänner/väninnor som är ute på en gemensam resa.

Här satte vi oss …
DSC_0699
DSC_0700
Vi beställde in ett glas vin och så kände vi för lite onyttigheter sista kvällen så vi beställde in var sin pizza med tanke på den som My åt förra gången var så otrolig god.
DSC_0704
DSC_0706
Pizzorna just här visade dig smaka rätt så illa, som varma torkade mackor så de var en besvikelse den här kvällen. Det blev dock även en orolig middag då My märkte att hennes mobil var borta, att den troligtvis var kvar i den taxin som hade tagit oss till stan.

Dåå min dator var kvar på bussen när vi kom till Rhodos så kunde jag känna hennes oro. Direkt efter att ha ätit tog vi en taxi tillbaka till hotellet och taxi chauffören hjälpte oss med det han kunde. Tyvärr hittades aldrig telefonen mer. Antingen att den hade ramlat ur bilen när vi gick av, kanske någon turist som satte sig i taxin efter oss och tog den eller kanske något helt annat.

Kvarstår dock att My blev av med sin mobil och självklart en otrolig jobbig situation ur många perspektiv. Vi avslutade kvällen med kaffe och lite prat innan rummen väntade för en natts sömn innan hemfärd…

More will come <3

 

 

One thought on “Sista kvällen på Rhodos …

  1. Fy…det är en av mina farhågor…att bli av med dator eller mobil. Man har ju precis ALLT där…..
    Hoppas verkligen att den sista kvällen blev bra trots allt :-)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *