Två vackra klänningar …

Fick frågan angående vad jag hade på mig igår kväll då jag ej varken visade bild eller kom med någon text så svaret kommer nu.

Igår hade jag en svart långklänning från Andrea G Design som kostar 1129:- och som finns HÄR. Svart är ett året runt säkert kort … Pris: 1129:-DSC_0581
”Lite” motljus =)
DSC_0592
En kortare klänning kommer istället från Valerie och den är precis ”lagom” kort för mig som inte vill visa för mycket ben.

Klänningen finner du HÄR 

Helt klart en vacker klänning i ljuvliga toner och påkostade material.
DSC_0615
.DSC_0621Var tvungna att skämta till lite med My här =)DSC_0635DSC_0636
Ögonen går i kors nu så jag önskar er godnatt så länge. Imorgon kommer en uppdatering från vår sista kväll men nu är det dags för mig att sova <3

Buonanotte <3

2 thoughts on “Två vackra klänningar …

  1. Fina klänningar! Andrea är faktiskt en gammal granne till mig! Vi bodde i kvarteren bredvid varandra, och våra mammor umgicks när vi var mindre. Det är lite extra kul när någon man känner ingen lyckas nå sina drömmar, och dessutom är superduktig på det hon gör :)

    Kram

  2. Hej

    Klänningarna är jätte fina….Jag ser lilla bilden här uppe tror de är från instagram du står med resväskan det ser ut som vi har likadana motiv, cool tycker ja och sticker ut… vad tycker du om resväskan? Jag ha ju mindre weekendväskor i hårt och mellan storlek så de fungerar och är bra

    Trevlig resa hem
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *