Sista timmarna under solen på Rhodos …

Nu har jag lämnat solstolen för idag och i och med detta för den här semestern men glädjer mig över att värmen väntar även hemma. Skönt att dagarna blir längre på något sätt =)
DSC_0575
DSC_0574
Viktiga föremål att ha med =)
DSC_0577
Mina snygga Havaianas med äkta swarowski kristaller, finns HÄR.
DSC_0582
Min maxi klänning från LA märket Gypsy05 fick hålla mig sällskap idag då jag älskar den <3, finns HÄR.

Skön och ljuvlig i färgerna…
DSC_0630
IMG_4983
Vid lunch buffén blev vi så glada över att de godaste biffarna jag någonsin har smakat fanns att äta.

Helt sagolika tycker vi alla tre och har ni något bra recept på biffar tar jag gärna emot det. Nej, jag är inte sarkastisk =)
DSC_0588
Idag fuskade vi lite men vi åt inte allt, bara smakade för att se vilka vi gillade …
DSC_0589
Vila efter maten =)
IMG_4929
Snart skall vi duscha och fixa till oss lite för ikväll skall vi äta något gott i Rhodos stad och fira att vi har haft en skön semester.

Som jag tidigare har skrivit är hotellet väldigt enkelt men ok, personalen väldigt trevlig och pool områden snyggare än hotellet som är stor och rätt så ocharmig … Finns dock värre =)

För att anses vara ett 5 stjärnigt hotel i katalogen förväntas man dock mer än det som är och därav den besvikelsen vi har känt inför standarden.
DSC_0565
Vi skall dock inte klaga vidare då hotellet är rent, personalen trevlig och tillmötesgående, maten god och buffén innehåller mycket att välja mellan och att få åka iväg en vecka i maj och få vila lite är en lyx i sig. Glöm inte att läsa i Mys blogg HÄR då även hon bloggar om vår lilla resa. Såg precis att hon har lagt ut en bild då jag gör ”fingret” efter att hon har berättat för mig hur gammal jag är när hon är lika gammal som mig =)

Apropå resor borde jag be något resebolag anlita mig för att åka runt och blogga om deras hotel. Det hade varit verkligen ett dröm jobb att ha vid sidan om ibland … Hade nöjt mig med billigare sådana kontra den dealen =) för som någon väldigt rätt uttryckte det:
182474_500325663659_5705174_n
Nu lite fix innan jag skall möta upp mitt underbara resesällskap <3

 

2 thoughts on “Sista timmarna under solen på Rhodos …

 1. Hej

  Ja sista dagen vill man krama ur allt som går från soltimmar till god mat och dryck innan semestern är över… Ha en riktig mysig och trevlig kväll…Tack för allt du delat med dej…

  Det vore väl något att få resa runt o kolla hur bra hotel är….det kanske kommer fortare en du anar…
  Kram Nettan

 2. Borta bra men hemma bäst! :)

  Det har varit så roligt att få ”följa med” dig under din semester. Tack för att du bloggat så mycket och visat alla härliga bilder. Du är en riktigt duktig fotograf :)

  Njut av det sista nu!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *