Vi fann varandra … or NOT =)

Vi har lett åt att vi egentligen borde ha hittat på en liten story, något smaskigt från semestern så vad tros om ”Småstadsdrottningen Michela och Ensam mamma söker My” fann varandra på semestern? Hahaha!

Kvinnor med stor åldersskillnad till raka på allt =)
IMG_5083 Med tanke på min preferens för andra könet så är detta allt för långt från en sanning men lite roligt när Sara kom på denna rubrik efter att My frågade om hon kunde få krama mig … Hahaha! =)

Vi fortsätter njuta i solen och nu börjar vi längta efter våra barn. Vi mammor har varit väldigt lugna måste jag nog säga, allt för men vi kommer hem utvilade och laddade med energi för att välkomna våren och sommaren med lite fräknar i ansiktet och lite brunare än när vi kom hit för snart en vecka sedan …
IMG_5028
Lite läsning, en juice och sol … Vår eftermiddag här på Rhodos <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *