Tillbaka till rutinerna och ett reportage om … fötter =)

Först och främst kunde jag inte annat än att le när My ringde mig imorse från sin holländska telefon för att berätta att hon hade gått upp 3kg på vår hälsoresa … Jag 2, hon 3 … Sara har inte erkänt något så hon har kanske gått ner? =)

Är det inte lite ”märkligt” att det känns något bättre för mig att även My har gått upp trots att jag har gått upp oavsett? Konstigt vi människor fungerar ibland. En sak är nog säker, något fungerade inte som vi hade tänkt oss =) My har taggat mig på instagram på något läger som ordnas av ”Gladiatorerna” så nu tror hon att vi skall åka till Colombia, Bolivian och leka lego soldater på nästa resa.

Har redan börjat spana på camo klädsel då det handlar om att vara en kamaleont i djungeln =)

Den här klänningen som även kan användas utanför olika mission som lego soldat finns att shoppa HÄR.
IMG_5168
Jessica fortsätter trösta med sin vätske förklaring och med att försöka påminna mig om att jag alltid går ner de 2 kilon inom 4 dagar från hemkomst.

Idag har vi fått en hel del gjort. Mailat, bestämt bilder till en annons (vi annonserar väldigt lite men ibland är vi med lokalt), tagit hand om ordrar och några returer/byten av storlekar och så fick jag ett samtal om något jag aldrig trodde skulle vara tema för en intervju med/om mig: fötter …

Japp, fötter är nog en kroppsdel som jag ogillar. Min lilla mamma jämförde min stortå med en bäversvans när jag var yngre vilket ledde till att jag aldrig visade upp dem i öppna skor/flippisar på sommaren. På en pedicure för ca 5 år sedan förklarade de för mig att en rejäl stortå är bevis på starkt psyke och på bra balans … Hahaha!
58410-9-1264745622354
När Expressen skulle nu skriva något om sommar fötter blev det just väldigt roligt för mig att just jag blev tillfrågad då detta var nog det tema som jag minst förknippar med mig själv men kanske därför det blev just jag =)

Om Julia Roberts hade en statist för sina ben så kan väl jag få ha en för mina fötter? =) Så fungerar det dessvärre inte men efter fotning i Stadsparken och hemma hoppas jag att de fick någon bild som kan användas.
IMG_5201Tack Robin för en trevlig foto stund och typiskt att man fotas när man är vätske fylld =) Rund och go må låta gulligt men det är vad man inte vill förknippas med =)IMG_5202Hunden Happy som ”jobbar” på Fruits&Friends fick också vara med på någon bild då hon och matte var ute på promenad.IMG_5203
Då det är roligt med lite sommar färger vid fotningar så valde jag Selma blusen i denna underbara nyans som jag la ut i webbshopen idag och som redan sålt nästan slut. På benen har jag Please sasso på bilden nedan.

Du finner allt HÄR och vi skall försöka beställa några nya då ni är så många som ville ha dem, förstår er <3
IMG_5188
Nu blir det lite mat här hemma och så skall väskan från semestern packas upp helt, fuskade lite igår =)

Hoppas att ni har haft det fantastiska vädret vi har haft här i Borås för troligtvis går Nicole och jag och sätter oss på vår mysiga innegård då man vill inte sitta inne när det är så skönt ute … Äntligen är sommaren här…

7 thoughts on “Tillbaka till rutinerna och ett reportage om … fötter =)

 1. Det är verkligen en underbar färg på din blus, och jättesnyggt till din fina solbränna!
  Själv blir jag glad av mycket färg på kläderna :) Min ”bubbelgums-rosa” tunna dunjacka har jag använt flitigt nu. Jag har fått kommentarer att det ”lyser om mig” när jag har den på mig..det kan ju tolkas på olika sätt – men jag tar det positivt..hi,hi.. ;)

  Det ska bli kul att läsa reportage om ”fötter” sedan :)

  Trevlig kväll

  Kram

  1. Att det lyser om en skall man alltid ta som en komplimang och visst får man mer lyster av färg. Att fotografer vill helst fota en person i färg är nog lite av ett bevis för det =)
   Hahaha! Ja, vi får se om det blir en reportage på 3×3 cm på sista sidan =)
   Kram

 2. Det syns inte på dig att du gått upp några kilo :). Så tjusig ändå!

  Med mig är det värre ;) vågar inte väga mig, kommer får en chock :o … hihihi nu är jag inne på dag 2 på salladslunchkur :). Samt PW och jogging igår kväll … Nu ska Rhodos maten förbrännas hahaha :).

  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram LottaF

  1. Det låter som en bra ide :). Go girl ;).

   Japp, ska ha det som motto ;)… Vi kan om vi vill!

   Ha en fin Valborg söta du!

   Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *