Lunch på Hotel Amathus …

Lata dagar vid poolen som snart är över …
DSC_0560
Imorgon kvar och en stor sol är väder prognosen. Vi hade tänkt göra några utflykter men vi har inte gjort en enda. Så många tips vi har fått men vi har verkligen bara latat oss och jobbat lite för självklart kan man aldrig vara riktig ledig som egen företagare.

Lunchen som ingår i ”halv inclusive” är faktiskt rätt så gott om man gillar grönsaker då det finns en hel del att välja mellan. Idag valde jag souvlaki på kyckling och auburigine … Så gott!

Bobo blus från Fira HÄR, chinos från 2W HÄR och skor från italienska Superga HÄR.DSC_0563
DSC_0564
Så ser blusen ut framifrån, helt ljuvlig med knappar på framsidan och man kan ha den lite slarvigt instoppad på ena sidan av byxorna, shortsen. Pris: 699:-
DSC_0565
Vi njöt och sa tog vi lite kaffe innan vi återvände till poolen.
DSC_0570
Måste be Fazli klippa mig lite när jag kommer hem och så tror både My och jag att håret har blivit lite gulare av vattnet här. Silver schampoo gör nog susen … =)
DSC_0571
Apropå blusar så har denna underbara som sålde slut på 24 timmar åter kommit in … Några få men har du tur så kanske du hinner klicka hem den HÄR innan någon annan.

De ljusa Please jeansen fick också några få kvar …
575
Då jag vet Nicole att du läser bloggen nu när jag är iväg tänkte jag säga att snart är det söndag och då skall jag krama dig en massa för det finns inget bättre i livet än det, så att du vet <3

Sara har instagrammat en bild från balkongen där hon har dukat upp med jordgubbar. Det är alltså dags för mig att duscha och byta om för ikväll skall vi 3 generationer åka in till Rhodos stad.

My kom fram tidigare idag att när hon är 42 är jag 56 men så fort jag hade konstaterat att jag då är i Samanthas ålder (i ”Sex and the city” filmen) så kändes det lite bättre =) Det handlar alltid om att hitta det positiva och ingen är äldre än vad man gör sig till =)

Önskar er en trevlig kväll så länge <3

12 thoughts on “Lunch på Hotel Amathus …

 1. Hej

  Vilken nice vecka ni har haft, jag tyckte oxå att ni åkte nyss….Ni alla har fått fin färg och ser fräscha ut…Tack för allt du har uppdaterat på din holiday

  Idag kom fin klänningen/linne Religion…Ännu snyggare i verklighheten och så skön, bra köp! Du och Jessica skriver alltid så fint vid beställningarna, hälsa Jessica
  Kram Nettan

  1. Tack själv för att du läser Nettan och roligt att du är nöjd med din order, alltid roligt när verkligheten är ännu bättre än förväntningarna =)
   Kram

 2. Hej,
  Har kommenterat en gång tidigare men det var ett tag sen nu. Ska försöka bli bättre på det då jag tycker att du förtjänar det för att du aldrig ens ska tänka tanken på att sluta blogga.

  1. Tack Sarah … Mysigt med kommentarer för ibland tror man att ingen läser annars även om statistiken visar något helt annat… Tycker att bloggen blir mer levande med kommentarer och inte bara en monolog med mig själv =)
   Kram

 3. Hej! Vad underbart ni verkar ha det :) jag och min sambo ska åka till Rhodos Lxia tror vårt hotell ligger nära ert! Dela gärna med dig av alla de utflykter ni inte hann med ;)) kramar o njuuut ännu mera av sista tiden ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *