Latte, bikinis & glitter …

Näst sista dag vilket känns konstigt. Kom vi inte igår till Rhodos? Vi är inte så bruna som vi trodde att vi skulle vara och vi har inte blivit så smala som vi hoppades att vi skulle bli.

Kan förklaringen heta ”skön semester”? My försökte sig på ett litet skämt liggandes i sin röda bikini här på solstolen bredvid. ”Skall vi inte skriva att vi har paddlat, hoppat bungy jump, hikat och klättrat i bergen men vi skriver att vi hinner inte visa allt på bild? Tror du att någon går på det Michela?” ….

Ja, det kanske hade någon enstaka gjort men så handlar det ändå att blogga om någon slags verklighet och verkligheten har varit mer ligga i hoppet att få den snygga färgen som man vill ha efter en utlandssemester.
DSC_0562
Min bikini från Agent Provocateur som fick åka av när jag solar bakre delen =)
DSC_0561
Nu har jag precis fotat och lagt ut på webbshopen två av de ursnygga armbanden vi har i butiken från det danska märket SIF Jakobs. Armbandet finner du HÄR och en riktig juvel på handleden för dig som gillar glittrigt …
DSC_0600635Nu skall vi sola vidare en stund för att äta lunch här på hotellet. Ikväll skall vi vara mindre djupa och åka in till Rhodos stad för att vandra lite bland gator och butiker …DSC_0601Ciao så länge!

3 thoughts on “Latte, bikinis & glitter …

 1. Åhh..vilken fin bikini-bh! Älskar det klassiska marinblå blandat med det vita broderiet :) Kan man köpa bh och trosor i olika storlekar, eller säljs den som hel bikini? Jag har stora problem att hitta en ”hel bikini” då jag har L på Bh:n och XS på trosorna…antar att du kanske har liknande ”problem”.. :)

  Hoppas ni får ett par härliga dagar innan ni reser hem igen :)

  Kram

  1. Svart och vitt är den och kan säga att överdelen är minimal på mig så jag har samma problem även om jag har en storlek större nedan än vad du har … Den kommer från Agent Provocateur och inget märke vi säljer. De har egen webbshop så googla gärna =) Kram

  2. Tack för svaret :) Då ska jag kika lite i deras webbshop :) Det blir självklart ett ”besök” i eran webbshop också, ni har så mycket fina saker :)

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *