Papegojor, marijuana och nakna män …

Andra delen av gårdagens kväll innehåller inga bilder tagna med system kameran då detta hanns inte med.

Efter att ha lämnat den mysiga restaurangen på balkongen blev vi bjudna på en drink på den närliggande så vi även till den för att njuta av ytterligare en stund med torget som utsikt.

Jag avstod dock för ni som känner mig vet att jag inte tål så mycket och är ingen som dricker några mängder.

Nöjda tänkte vi sedan gå till den nya delen av Rhodos men på vägen dit gick vi förbi ytterligare en uteservering där ägaren (tror jag) kom fram och ville bjuda på ännu en drink. Ja, det hade vi hört innan men så såg jag en papegoja och tittade lite på den. Just då insåg han som bästa säljaren han är att han hade något jag ville ha …

En papegoja … eller … rättare sagt … många fler … =)

Han tog fram den så att jag kunde få ha den på armen …
IMG_4867
Självklart ville även My och Sara fotas med var sin papegoja för vem vill inte det? =)
IMG_4876
Det hela spektaklet slutade med att vi hade 5,6 eller tom. 7 papegojor på huvuden, benen medan männen på utserveringen ropade ”pose girls”… =)

Tankarna gick om papegojor som fastnade bland extensions och My tänkte på att klorna inte skulle förstöra hennes nya vackra Valerie klänning.
IMG_4879
Mannen som skulle fota oss hade gips på handen så bilderna blev väldigt suddiga och dåliga men vi fastnade iaf. på bild, allihopa =)
IMG_4889
Trycket fungerade och tacksamma för att vi fick fota, klappa, hålla i dessa fåglar satte vi oss på serveringen där vi blev serverade var sin ”Sex on the beach”, Rhodos godaste enligt ägaren så klart vilket visade sig vara inte alls långt ifrån en sanning då drinken var helt klart otrolig god.
DSC_0595
IMG_4901
Drinken var så god att vi tog en till med kokos i och den var ännu godare … Drack  dock inte upp den för de är rätt så mättande.
IMG_4907
Då vi var nästan de enda gästerna så fick vi mycket uppmärksamhet =) Lågsäsong helt klart då tid fanns för ägaren att komma fram och fråga oss om vi ville ha marijuana … ”Till kaffet” tänkte jag? =) Oh nej det ville vi definitivt inte, gräs skall växa och vara kvar på marken, inte rökas eller vad man nu gör med det.

Drinkar och papegojor fick vara enough för oss den här kvällen. Sara och jag gick på toaletten och då vi hade blivit erbjudna lite både det ena eller det andra så gick vi följe och jag vaktade dörren …
IMG_4909
När My ville gå följde Sara med och även om de i baren sa något för att stoppa dem så gick de med bestämda steg till dörren och My öppnade den för att snabbt se en naken mans rumpa. Ja, den var visst upptagen, toalettten, inte mannen alltså för han kanske tom. var singel… =)

Självklart var vi tvungna att spinna vidare på temat ”djur” och om man ser en dinosaurie precis där man sitter så måste åtminstone jag gå fram. Jag är den som alltid går fram till Tomtar under Julen för att fotas med dem eller till andra figurer, min barnsliga sida kommer då fram =)
DSC_0603
DSC_0601
Vissa kvällar innehåller ibland saker som aldrig går att återberätta, skratt som ingen annan kan förstå om man inte var på plats och roliga tankar och ord som inte kan offentliggöras för de kan misstolkas =)

Det som dock kan sägas är att vi satte oss i taxin tillbaka till hotellet med ett leende på läpparna för även om det är otroligt lite folk här just nu  så har vi haft en otrolig rolig kväll med ”det oväntade” och det är det som gör livet lite extra rolig. Det handlar aldrig om kvantitet men om kvalite … kanske inte alltid men ibland iaf. =)

My är nu lite sur då hennes internet inte fungerar men så fort den är tillbaka kommer nog ett roligt inlägg i hennes blogg HÄR. Av egoistiska skäl är jag istället lite glad då hon har istället gått och köpt en latte till oss på nedre våning då den är godast där…

Nu är klockan 11.30 här på Rhodos och jag skall se till att få lite sol på den här 42 åriga kropp <3

Önskar er en trevlig dag så länge och tack alla för att ni följer oss på vår lilla resa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *