Underbara färger …

Vi har en riktig avslappnad dag vid poolen idag, idag som föregående dagar =) Försöker att inte vara allt för mycket i solen idag då jag vill ”pressa” lite sista två dagarna.

Fina Sara checkar av temperaturen då poolerna är inte uppvärmda (en av anledningarna till att jag inte har hoppat i ännu)

Alltid kul att lära känna nya personer och Sara hade jag bara träffat vid ett enda tillfälle då hon och My besökte butiken och Borås förra sommaren. Att resa tillsammans med någon är alltid en prövning och jag kan inte vara nöjdare med mina resekamrater =) Vi har det hur skönt som helst och tar hänsyn till varandra vilket alltid är en förutsättning…

Sara har på sig den underbara tunikan/klänningen/strandklänningen från Ester Elenora i one size storlek. Den kostar 799:- och finns precis HÄR. Med tanke på att hon själv har den frågade jag snällt om hon kunde tänka sig vara i vår webbshop som enda mörkhåriga tjej i annars en ”stall” av vimsiga blondiner. Förutfattade meningar? Oh, nej … Jag utgår bara från mig själv =)
DSC_0561
Själv har jag haft den underbara klänningen från Gypsy05 som jag la ut på bår webbshop igår. Gypsy05  är ett känt LA märke som tillhör ett favorit märke för denna sommaren.

Klänningarna är olika (den andra har ni sett på mig första/andra dagen på semestern) men gemensamt för att de båda  är att de är så otroligt sköna och lite hippie chic i sin stil. Maxi klänningar är för övrigt en av ”trenderna”  för våren/sommaren 2014 och en sådan som aldrig försvinner.

Avslappnat men klätt … Klänningen nedan finner du HÄR.
DSC_0579
Ett glas lemonad med vattenmelon fick en uppfriskande effekt i värmen …
DSC_0593
Idag har jag gått upp till rummet lite tidigare för nu skall håret tvättas och och ha in lite Nashi balsam innan det skall torkas.

Ikväll äter vi på hotellet för att sedan åka till Rhodos stad med förhoppningen att butikerna har fortfarande öppet. Här verkar de vara fortfarande i sin vinter säsongen och därför är mycket/allt stängt =)

Nu lite fix innan vi skall träffas för lite fix och middag <3

2 thoughts on “Underbara färger …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *