Lovely dinner in Rhodos …

Vad skall jag börja egentligen och kan man för all del återberätta en annorlunda och rolig kväll? Knappast … men skall berätta lite ändå =)

Efter lite fotning i poolen tog vi en halvtimma för att fixa till oss lite och för att sedan träffas igen. Alla hade klänningar förutom jag. My hade DEN HÄR underbara vackra klänning från Valerie och Sara en ljuvling blå långklänning. För att inte vara helt annorlunda gick jag till mitt rum och på 3 minuter hade jag bytt om till Cycle klänningen som du finner HÄR. Hur söt och kvinnlig som helst. Att den är underbar skön och sval gör inte saken sämre. Helt klart en ljuvlig klänning att ta på sig nu när värmen är på gång.

Ser ni mina röda knän? Imorgon får jag nog ha något på dem då de är väldigt röda och får nog erkänna att det känns …
DSC_0564
My har storlek 36 på sin Valerie klänning, vilket jag vet då hon har köpt klänningen hos oss… Vi blev filmade när vi gick i Gamla Stan och vid torget så ropade de in oss från alla håll och kanter.
DSC_0587
Alla vinkade på oss men vi valde en taverna som låg vid en balkong och därför inte på mark höjd. Här på torget <3
DSC_0584
DSC_0583
Jag beställde souvlaki på kyckling som visade sig vara ett mycket bra val … Sååå gott!
DSC_0577
DSC_0580
Vi alla var nöjda med maten och med den trevliga servitören som ville fotas tillsammans med oss =)
IMG_4858
Vi lämnade denna trattoria eller vad den kan tänkas ha som benämning som tre mätta och glada tjejer som hade som avsikt att endast äta hälsosamt under veckan här men som har töjt lite på reglerna …

Nu är klockan över 1 och jag är så trött. Tackar därför för mig och fortsatter imorgon om ikväll för det är mycket roligt som har hänt den här kvällen … =)

Godnatt och blir glad om ni delar något inlägg ibland eller gillar på Facebook eller andra sociala medier. Bara så att ni vet <3

5 thoughts on “Lovely dinner in Rhodos …

 1. Godmorgon från ett soligt Borås!
  Sitter och läser din blogg till morgonkaffet och ler. Utan att känna dig, förutom via bloggen och som en serviceminded och gullig butiksägare, känns det som att du njuter så och är så värd denna resa. Du förmedlar en glädje när du skriver om era små strapatser. Dessutom får vi ju väldigt fina bilder att njuta av på The little showrooms instagram!
  Må så gott
  Anette

 2. Hugaligen!

  Det stället hat vi också ätit på.
  Inte gott!

  Testa Arhipelagos tvärsöver torget istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *