Ett inlägg från poolen …

Nu ligger vi i solen vid poolen efter att ha njutit av en god frukost …
DSC_0561
Här ser ni hur skönt vi har det vid en av de pool områden på hotellet.
DSC_0562Att åka den här tiden på året innebär ingen trängsel alls. Man slipper gå upp kl. 6 på morgonen för att placera sin badlakan med en bok på solstolen för att ”tinga” den till efter frukost, man slipper stå i kö vid frukost buffén eller bli blöt av barn som hoppar i poolen utan att ta hänsyn till övriga gäster. Vilka generaliseringar jag gör mig skyldig till nu men jag hoppas ni förstår … =)

Att det är så lite folk innebär dock vidare att den där snygge pappan som är på semester själv med sin son/dotter då han är nyskild och färdig med sin fd. inte är här, eller att fotbollslaget som är på träningsmatch saknas bland gästerna.

Nackdelar och fördelar, som alltid i livet … Just nu ser vi dock endast fördelarna =)
DSC_0565 DSC_0569
Vi har dock haft besök av en fyrbent gäst som har roat sig med att springa i poolen för att sedan få lätt ”fnatt” på gräsmattan =)
DSC_0581
Just nu är livet väldigt enkelt. Vi ligger på var sin solstol och njuter av böcker, bloggar och solen. Vi går runt i flippisar, du finner dem HÄR och så är vår största problem om vi skall ta en extra latte i solen eller inte. Ja, ibland skall livet vara just så för att man skall klara alla de dagar i uppförsbacke… för de kommer och finns för oss alla.
DSC_0562Hotellet vi bor på heter Hotel Amathus på Rhodos östra kust och då frågan har kommit så har vi betalat 5000:- /pp för en hel vecka med halvpension (dryck ingår inte och definitivt inte den latten vi ofta vill njuta av). Hotellet har otroligt vackra pool områden men resten är mer tre stjärnigt än fem stjärnigt.

De mesta handlar om referensramar när det gäller hur man betygsätter något. Vi är dock nöjda för det enda vi behövde var just solstolar, sol, trevligt sällskap och vila. Allt detta har vi fått hittills <3

Ciao så länge

6 thoughts on “Ett inlägg från poolen …

 1. Vilket underbart pool-område!!! Själv är jag inte så mycket för att bada, men älskar att ligga i en solstol vid poolen/vattnet..det är verkligen semester det!
  Vila och tanka energi nu, så räcker det säkert till sommaren kommer här hemma i Sverige :)

  Idag sitter jag faktiskt ute på balkongen och solar en stund innan jobbet väntar..hann även med en power-walk tidigt i morse, så nu är jag pigg så det räcker för hela dagen!

  Ha en fortsatt härlig semester :)

  Kram

 2. Det ser super fint ut :-)! Vi åkte förbi ert hotell idag då vi hyrt bil i ett par dagar och begav oss ut på äventyr :-)! Vi Joe ju som sagt i Rhodos stad. Vi betalade 6.500 för 2 men bara med frukost men väldigt centralt :)’ hoppas ni njuter? Det gör vi :-)!
  Kram Lotta

 3. Hej

  Ohh, vad mycke underbara bilder du visar…När du hade på dej Religion linne/klänningen så FIn!!! Så nu är den beställd till mej…Yeaahhh…Den ska med mej till Grekland om några veckor….Oj, vad sugen jag blev nu på Mythos..slurpi slurp…

  Ha en fortsatt härlig semester
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *