Två varianter av bubbel …

Vilken fantastisk skön dag vi har haft idag! Solen har skinit och vi har inte gjort något alls! Hur ofta händer det att man får tillåtelse att bara ligga i en solstol med som enda problem att vända på sig då och då för att inte bränna sig och för att få en jämnare solbränna? =)

Lyx, det är vad egen tid är. Att få koppla av lite från alla tankar man har i sin vardag om att få ihop ekonomin, logistiken, jobb och allt det som livet handlar om då vi har gjort vissa val.

Vi fotade lite miljöer (bilder från hotellet kommer imorgon) och tittade runt lite i omgivningarna.
DSC_0587
Vi har några linnen/klänningar kvar av DEN HÄR från Religion och jag gillar detaljen med två små fickor vid sidorna. En underbar praktisk detalj där jag idag hade kortet till rummet =)
DSC_0579
IMG_4790
Efter att ha snabbt bytt om gick vi till den andra poolen där den godaste latten serveras.

Att vi satt så att vi hade utsikt över havet och palmerna gjorde inte saken sämre …
DSC_0581My hade på sig en söt klänning som även kan användas som längre linne. Klänningen är från Love Forever och du finner den bland annat HÄR.DSC_0564
Hur skönt får man egentligen ha det?
IMG_4800Vi har helt enkelt njutit idag och vi blev så bekväma i att inte göra något att vi tom. bestämde oss för att stanna på hotellet den här tisdag kvällen. Gå ut? Varför det? =)

Nej, en stund senare från latten gick vi till hotellets spa avdelning för att bada lite bubbel. Vi kom dock bara 20 min. från stängning så det fick bli ett kortare besök som nog måste kompletteras upp i veckan =)
DSC_0596
Resten av kvällen blev det tjej snack på Mys och Saras balkong.

Vi har lärt oss och förmedlat kunskap om ananas som är en bra frukt i vissa avseenden och som kommer ursprungligen från Brasilien och Bolivia. Vi kände oss ”tvungna” att veta detta och det bästa är att det är idag rätt så enkelt att få fakta via google.

Gissa vem som har köpt vad?
DSC_0587
Rätt svar är: Sara/ölen, My/bubbeln, Michela/cosmopolitan =)

Nu är klockan över midnatt och vid 7.30 väntar åter löpning … Hoppas kunna sova lite längre inatt …

Godnatt och till min underbara dotter som har messat om att hon ville att jag skulle lägga ut ett nytt inlägg så att hon kunde läsa, till just dig Nicole vill jag skriva/säga att JAG ÄLSKAR DIG HÄRIFRÅN TILL MÅNEN OCH HELA VÄGEN TILLBAKA <3

På söndag är vi åter tillsammans …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *