Djupt vid middagsbordet ikväll …

Idag blev det en mycket lugn kväll då vi var alla lite trötta. Medan Sara var en stund på rummet försökte My och jag att förgäves komma in på nätet … Det gick bara inte så vi fick lämna bloggar och webbshopar för stunden…

Mys underbara klänning finns HÄR.
DSC_0646
Under middagen som vi ikväll åt på hotellet blev vi nog alla väldigt djupa och samtalen handlade om besvikelser, svek, oro, döden och familjer.

Vi är nog många som har gått igenom eller går igenom påfrestningar i livet, sådana som kan yttra sig på olika sätt och som påverkar oss medvetet och omedvetet i relationerna till andra personer.

Ibland tvingas vi ha en relation till någon och ibland skulle vi vilja ha en men sveken är så stora att vi inte riktigt kan förlåta för att kunna gå vidare i dem.

Vi pratade länge om familjer, relationer, rädslor och allt annat som ingår i livet. Vi har alla våra historier men vissa är kanske bara lite mer ovanliga än andras.

Det är alltid intressant och sorgligt att höra hur vissa människor går in för att förstöra för någon annan, för att tycka, värdera och döma utan att ha en susning om hur verkligheten ser ut för personen i fråga. Vidare nämnde vi sociala medier, mobbning och allt som nu yttrar sig på ett nytt hemskt sätt. Den är mer psykologisk, fulare och elakare i och med att man kan känna sig säker bakom datorn medan de elaka orden träffar och påverkar ofta även den starkaste då den är offentlig och anonym.

För att kunna fortsätta vår allvarliga konversation kändes vi oss ”tvungna” att beställa in kaffe så att vi kunde sitta kvar lite till … Vi gjorde det för att sedan flytta oss till balkongen en liten stund. Ikväll är vi tre kvinnor som diskuterar det allvarliga och sårbara i livet medan igår var vi tre kvinnor som levde i nuet.

Kontraster, åter igen ett favorit ord i mitt liv…

Ikväll hade jag DEN HÄR sköna och lite rockiga klänning från Religion. En model som återkommer varje säsong men i olika färger. Längre baktill och kortare framtill och perfekt att ha året runt för den är ursnygg med kängor eller boots till …

Ser ni att jag har vita Superga till nästan allt? Äntligen finns den italienska favorit sommar skon i Sverige och i vår webbshop HÄR.DSC_0580Den här bilden på mig och My när vi idag fotade en klänning från Love Forever som vi väntar in till butiken.

Helt klart min favorit klänning från detta märke och en jag redan hade på mig förra sommaren i Riccione.
IMG_4996
Dags att runda av med en godnatt men först …

Min lilla syster Melissa fyller år om 2 minuter så Melissa jag önskar dig redan nu en underbar GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN och ringer dig under dagen imorgon! <3

Som tradition vill ringer jag och sjunger den klassiska ”Tanti auguri a te” men mindre klassisk är min röst. Många påpekar att ”det är tanken som räknas” , att jag inte behöver sjunga, att det räcker att gratulera…

Tack för det! <3

Åker 3 dagar till Bologna den 17/5 så då får jag fira henne med paket, middag och andra festligheter. Be ready sis!
1069169_10151534180213660_1999011042_n
Godnatt på er <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *