Solig skön förmiddag …

Igår släckte jag ljuset vid 1.15 för att vakna 7.15 och vara ombytt till träningskläder 7.30. Lovar att om jag inte hade haft 2 tjejer som väntade på mig så hade jag legat kvar. Hann dock kolla lite på Instagram och såg Paolo Robertos uppdatering där han stod på huvudet.

Vet inte om den irriterade mig eller om den motiverade mig =) men då jag tycker verkligen att han inspirerar så tog jag den viljan jag kan ta fram ibland och knackade på Mys och Saras sovrum. Idag löpte vi och det var varmt redan vid den tiden.

Vi blev nog alla glada när vi kom tillbaka till hotellet och när vi 15 minuter senare satt på restaurangens balkong med en kopp kaffe och frukost bestående av omelette och färska frukter, just då var vi väldigt nöjda med vår insats och att vi hade gått upp trots tröttheten …
DSC_0565
En servitris varnade för att det skulle bli regn men som tur är hade hon eller de som hade informerat henne om detta helt klart fel då det har varit den skönaste och varmaste förmiddagen hittills.

Efter att ha suttit en längre stund och bara njutit (alla försöker låta bli sockret från buffén trots sockerkaka med nutella och en massa annat) av apelsiner och grapefrukt gick vi till solstolarna.

Idag valde vi våning elva där två pooler finns att njuta av på terrassen. Riktigt mysigt här uppe.

Pool områdena är helt underbara och personalen är väldigt trevlig. Hotellet känns annars lite ”sunkig” på vissa områden med heltäckningsmattor som är några år gamla och en ”gammal stil” som inte har renoverats upp. De bilderna som dock är i katalogen är tagna på de områden som självklart visar upp en mer fräsch sida av hotellet.

Undra om sådant är bra eller dålig marknadsföring egentligen…  Vad tycker du? Lockar bra bilder eller blir de bara en anledning till besvikelse när man väl är på plats?DSC_0567Skall fota mer från hotellet vid tillfälle så att ni får titta lite …

Har du problem med torra läppar som jag har så rekommenderar jag denna underbara produkt från Pixi. Underverk för dem. Den finner du HÄR.
DSC_0598
Jag älskar och uppskattar en skön ledig klädsel när jag är på semester. Klackar och vackra klänningar i all ära men har jag semester så har jag.

Idag valde jag det sköna långa linnet/klänning från rockiga Religion. Den finner du HÄR och kostar 869:-
DSC_0595
DSC_0593
Det doftar så gott bredvid mig då jag sitter på några sköna stolar placerade jämte lite lavendel …
DSC_0572
Nu skall jag kolla om My har bloggat klart för klockan är snart 14 och jag börjar bli lite smått hungrig =)

Kram från en solig Rhodos <3

4 thoughts on “Solig skön förmiddag …

  1. Hej Michaela! Tack för trevliga bilder och info vad skönt o sunt ni verkar ha det:-) Var på Rhodos är ni o vad hetet hotellet? Sen vill jag även tillägga att du har sjujt snygga kläder me like!! Har beställt shorts nu och en topp från din butik☺till Min nalkande resa

  2. Vad roligt du svarade , är inne o kollar varje dag på din sida ned alla görsnygga kläder vill ha Allt o skulle gärna vilja ha det fina linnet den där blåvita ♡till min resa * Kramar tebax o hälsa dom andra fina tjejerna från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *