Till Rhodos stad …

Andra kvällen på semester och vi var eniga om att det var dags att lämna hotellet för att se Rhodos stad då alla pratar så varmt om denna mysiga stad.

På balkongen innan taxin med fina väninnan My.
IMG_4757
Vi började vår lilla vandring i gamla stan då vi ville se det genuina och det gamla innan butikerna, kaféerna och barerna …DSC_0578
Är ni ofta de som tar med sig en massa snygga klänningar i tron att man går upp helt uppklädd för att sedan ändå välja en mer casual och avslappnad stil? Alla tre valde en skön sommar stil …

Ikväll kommer mina byxor och min favorit skjorta från samma italienska märke. 2W.

Skjortan finner du HÄR och byxorna HÄR. Skjortan har jag i den italienska storleken 44 och dessa snygga chinos i storlek 28.IMG_4771
Sara som inte bloggar fick ta några kort som både My och jag ville ha till respektive bloggar … =)
DSC_0584
My lånade mina jeans som också är från 2W så det blev mycket ”made in Italy” <3DSC_0582Jeansen My har på sig finns HÄR och hennes underbara söta Havaianas flippisar finns att köpa HÄR för 399:-

På fötterna hade jag mina klassiska italienska Superga som jag fotade till webbshopen idag. Dessa finner du HÄR.
600
Vi utforskade lite gamla stan genom att strosa runt lite …

Älskar gamla dörrar …
DSC_0585
… medan My gav lektioner av latinska namn på alla växter … Jag kan få växter på svenska (en kanske =) men inte så många fler på italienska … =)
DSC_0586
DSC_0589DSC_0591
Lilla promenaden fortsatte …
10270173_10154022731085181_796946745_n
Tur att vi hade bekväma skor på oss för hur lätt är det med high heels på detta underlag? =)

Minns när jag tog mina gymnasie elever till Florens och en av tjejerna envisades (trots att jag avrådde) med att ha på sig sina höga klackar när vi skulle turista staden. Kan säga att hon nog ångrade sig trots att hon var för stolt för att säga det …
DSC_0595
Så här blev det ibland … Du fotar mig som fotar dig, underbar lek =)
DSC_0600
Nöjda med vårt besök i gamla stad tog vi oss till Rhodos stad för att ta ut lite cash men framförallt för att äta något litet.

Blev förvånad att butikerna inte hade öppet på kvällstid men så är det inte riktigt säsong än vilket nog är huvudförklaringen till detta.

Vi åt och så tog vi taxi tillbaka till hotellet. Vi åkte upp till vår nya favorit, våning 11 där vi njöt av en latte medan levande sorgsen musik spelades i piano baren =)

Försökte dansa robotten eller dykaren till den men det var mycket 80 tal över den dansen. My tyckte att ”plocka äpplen” dansen är mer ”idag” =) Hahaha! Ibland är det riktigt roligt att vara helt ”ute” =)

Inga vidare drinkar eller sena nätter här. Imorgon blir det åter löpning och lite gym för att sedan ligga i solen med syftet att få en snygg färg att välkomna sommaren i.

Nu är vi åter i våra respektive rum och kan inte annat än att tacka för en mysig dag. Såg att My har hunnit också uppdatera sin blogg HÄR.

Tomorrow is a new day <3 och jag behöver sömn =)

Godnatt …

2 thoughts on “Till Rhodos stad …

  1. Hej! Hoppas ni har det jättebra där nere, vilka fina kort och vilken fin omgivning. Måste också säga att jag tycker du är så otroligt fin på alla bilder. du är en vacker människa och du verkar vara trevlig också när jag såg småstadsdrottningarna. Ha en bra dag idag!

    1. Tack snälla. Vi har det väldigt skönt och njuter av lite ledighet vilket alla borde få ha ibland då livet kräver egentligen att man vilar upp sig någon gång ibland =) Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *