Träning och solstol …

Dagen startade någorlunda tidigt för att vara semester. 7.30 träffades vi för att gå till gymmet som dock öppnade 8 så medan Sara tog en löptur ute så väntade My och jag en liten stund och körde löpning och tabata på löpbandet. Lite magövningar fick avrunda gymbesöket …
IMG_4721
Dusch, ombyte och en av de bästa sakerna med hotel, frukost buffé och det fanns MYCKET att välja mellan. Från varmrätter till sockerkakor och stora nutella burkar =) Titta men inte röra för tar jag en liten sked slutar det med en stor sådan =)

Vi satte oss på restaurangens balkong istället för att sitta inne i den stora något tråkigare matsal. Vi satt där en bra stund och njöt av den sköna morgonstunden, utsikten och kaffet.
DSC_0570
Fina Sara … Lite roligt att det är rätt så stor skillnad i åldern även om jag aldrig tänker på sådana mindre viktiga detaljer =) My är 26, Sara 33 och jag 42 =) Japp, äldst är jag =)DSC_0571DSC_0574Blev glad att både My och Sara uppmärksammade min klänning/tunika från vårt nya LA märke, Gypsy05. På mig har jag en XS då de är stora i storleken …

Älskar nämligen detta nya brand i vår butik/webbshop så alltid trevligt när andra tycker att något man har tagit in är fint. Vi har dock bara tre kvar av den, HÄR finner du den.DSC_0589Lite roligt att My har flera kläder från märket Love Forever då vi säljer märket hos oss också. Självklart smög jag med lite fotning då vi har både klänning och väska hos oss … HÄR klänningen och HÄR väska …DSC_0580Det är underbara pool områden på hotellet som går från att kännas väldigt lyxig (har ju trots allt fem grekiska stjärnor) till att vara mindre lyxig … Lite kontraster helt enkelt och då jag ofta älskar dem får jag inte bli besviken =)DSC_0578My bloggar också så klart så följ gärna hennes blogg precis HÄR så får du se andra uppdateringar från vår lilla semester vecka här på Rhodos.

Så här har jag det medan jag bloggar =)
IMG_4741
Nu väntar lite lunch, sol och ikväll skall vi ta taxin till Rhodos stad för att uppleva det gamla och moderna<3

Kram så länge …

 

2 thoughts on “Träning och solstol …

  1. Så härligt det ser ut!! Tjusigt hotell och fint pool-område…och så duktig du är som tränar på semester – grymt bra jobbat :)

    Hoppas ni får en fortsatt fin och härlig semester och njuuuuuuut nu!

    Kram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *