Dagens outfit: Fira Lolly & Please Sasso …

Solen skiner i Borås idag och visst blir man gladare av det? Jessica och jag gick till Stadsparken för att fota Please jeansen i den ljuvliga färgen sasso samt den söta blusen Lolly från Fira.

I Stadsparken fick vi även en intresserad åskådare som ville fotas tillsammans med både mig och Jess och var noga med att tacka med en puss … eller flera … =)

Byxor och topparna finner du HÄR.DSC_0415
Se vilken snygg blus och färgen är helt rätt, älskar den!IMG_4429IMG_4433
Vi hade en massa ordrar att ta hand om när vi kom till butiken och Selma blusarna är snart slut så skynda på om du vill ha en.

Ikväll kommer även den här blusen från Fira som vi fotade med 2W chinos. Jag har storlek 28 på dem men har här 29 bara för att jag hade mina hemma så fick låna dem bara för kortet …
DSC_0460
Här ringer min chef, min dotter =)
DSC_0458
Vi fick fjäska lite med Nicole som fick komma och hjälpa till genom att gå och köpa lite Påskägg till butiken. Cyklande kom hon och tjänade 60:- på att utföra jobb åt oss denna något jäktiga men ack så värdefulla morgon. DSC_0475Idag skall hon njuta av en dag på stan med två väninnor. Lunch på Jensens och lite fönstershopping … Längtar redan till ikväll för att få njuta av en skön kväll i vår nya soffa tillsammans <3

Jessica har nu åkt till Olofsbo och om ett par timmar kommer Radio 7härad för en intervju om handeln i staden. Får se om jag säger något vettigt =)

Önskar dig en skön torsdag så länge …

2 thoughts on “Dagens outfit: Fira Lolly & Please Sasso …

    1. Hoppas att det inte är allvarliga ätstörningar du har för det måste isf. vara fruktansvärt att känna så.
      Själv är jag en riktig socker människa men försöker hålla mig ifrån, ibland med framgång och ibland med en mindre lyckad sådan men tycker att kvinnor skall inte banta sig till att bli trådsmala så försök inte att ha det som ett mål …
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *