Ansiktsbehandling & ny soffa …

Som många av er läsare kanske redan vet är jag utbildad gymnasielärare och beteendevetare och har jobbat som lärare i italienska samt psykologi i närmare 6 år ”förr om tiden”. Som 42 årig har jag hunnit lite i livet =)

Bland mina elever i italienska hade jag en tjej som heter Amalia som idag är egen företagare och har sedan cirka 1 år Salong Crush här i Borås.

Då jag faktiskt är hennes ”gamla italienska lärare” =) så bjöd hon mig på en underbar ansiktsbehandling som jag fick ikväll efter stängning … Vilken lyx att få avsluta min ego dag på detta sätt. Ansiktskrämer, rengörning, serum och varma handdukar för att öppna upp porer och rensa …

Perfekt innan solresan på söndag …
DSC_0395
DSC_0393
Trevliga Jennifer förklarade vilken hudtyp jag har, normal känslig enligt henne. Fick därför en ansiktsmask som är anpassad till min typ av hud.
IMG_4367
Fick även med mig en underbar goodie bag. Tusen tack Jennifer och tusen tack Amalia … Nicole har redan ”tagit” läppglansen från VS så nu är det jag som får låna den trots att den är min =)
DSC_0398
Hemma väntade något jag har läääääääängtat efter !!! Vår nya soffa !!!! De ringde från Mio Möbelhus för att säga att den skulle levereras idag så Nicole fick mitt kort så att hon kunde betala vid leverans. De hade fått instruktioner att se till att soffan var på plats, monterad och klar och att all plast skulle bort och köras iväg.

Så nöjd med den servicen och min dotter berättade att en av killarna som levererade var jätte söt men som hon la till ”kanske mer min typ än din mamma” … =)

Oavsett killar så stod soffan där, vår nya bruna höga och fluffiga soffa med en massa kuddar. Den som vi skall sitta, ligga i för att njuta av gemensamma myskvällar eller kanske några med andra eller ensamma i vårt egna sällskap, där vi skall njuta av sköna söndagsfrukostar och bara vara … Älskar den redan!
DSC_0399
DSC_0401
Flera bilder kommer men allt är långt från i ordning. Med soffan nu på plats och nu när bordet är tillbaka i mitt hem efter att ha varit utlånad till butiken så känns det som att vi kan börja känna oss nöjda igen …

Dags att sova, imorgon skall jag packa alla de underbara ordrar som jag ser har kommit under kvällen av Selma blusar och Please jeans. (bild i föregående inlägg) Tack för att ni väljer att handla hos oss, det betyder verkligen mycket för oss … <3

Dags att sova nu …

6 thoughts on “Ansiktsbehandling & ny soffa …

  1. Inte meningen att vara tyken här…MEN…tycker du inte själv att du ser rätt så konstig ut? Du är ju rätt nära hon som ville operera sig till en leopard eller vad det nu var.

    Skriv gärna ett inlägg om varför du, Toftby och andra känner att ni behöver släta och dra i era gamla ansikten. Min mamma är fin – helt odragen men ni börjar se mer och mer underliga ut. LR är det bara jag?

    Pöss och Kram (är bara nyfiken angående vad som motiverar er – ingen kritik i övrigt).

    1. Det som förvånar mig mest är nog att du skriver i slutet att det inte är illa menat =) Vet inte riktigt vad kritik är då för dig =) men alla tycker självklart olika och just därför attraheras inte alla av samma personer i livet. Jag är nöjd med mig själv och har nog inga problem att finna andra som tycker detsamma =)
      Kram på dig och ha en trevlig Påsk … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *