Färg, extensions & blusar/denim …

Vilken ego dag jag har haft idag för vissa saker tar verkligen tid att fixa till …

Dolly Parton har sagt många berömda meningar som blivit kända citat där en favorit är ”ni anar inte hur dyrt det är att se så billig ut” och även om jag själv tycker kanske inte att ordet billig beskriver mig som bäst så är det med glimten i ögat som jag hänvisar till hennes filosofiska ord med humor och självdistans, två viktiga ingredienser när man visar upp sin ytliga sida så som jag gör ibland =)

Igår kväll tog min vän och frisör Fazli bort alla extensions så att min väninna Sani kunde färga håret ordentligt samt klippa upp min något kortare hår =) Mitt naturliga hår får aldrig någon riktig chans då extensions byts på löpande band var fjärde månad. När jag kom till henne idag sa jag tom. ”Nu tror alla att jag har kort hår” vilket hon skrattade åt ”Michela, du har kort hår” Hahaha! Oavsett naturlig längd  älskar jag känslan av nygjorda extensions.

Fazli och jag skrattade när vi såg hur långa de var. 60 cm!!! Familjen Adams is back !!! =) Med sin sax tog han dock hand om det och såg till att det blev en frisyr.
IMG_4293
IMG_4300
Se här … Fazli lekte tom. lite film producent så njut av hans konst med hans och butikens hemsida som ”grande finale” =) Klicka på snutten:
IMG_4303

Fazli har gjort extensions i många år och det är en konst det där då man måste klippa håret på ett speciellt sätt med tanke på man måste ta hänsyn till hur håret faller och andra faktorer som duktiga frisörer har kunskap om.

Man ser helt enkelt när det är bra extensions som Great Lenghts är (bäst på marknad om man frågar många i branschen) och man ser när det är gjort av någon med erfarenhet och kunskap.

Nöjd med mitt blonda långa hårsvall gick jag till jobbet för att se att vi har idag fått leverans av Please jeansen i den ljusa denim tvätten som verkligen är ursnygg samt efterlängtade Fira blusar. De jag hann packa upp är Selma blusen i vitt och brunt. Båda finns tillsammans med Please jeansen i webbshopen men då är det bilder jag har tagit till instagram som får duga tills vi hinner ta riktiga sådana.

Den vita är helt ljuvlig men då vitt är säkert mångas favorit valde jag den bruna. Jag älskar och har alltid älskat alla bruna nyanser och de blir perfekta till vita Please jeans som också finns i vår webshop.

Skall ta med mig lite kläder till Rhodos för att fota allt i en snygg solig miljö så från måndag nästa vecka kommer nog många bilder både i webbshopen och i bloggen. Vill du dock redan nu beställa Selma blusen eller jeansen så har du redan möjligheten att göra det genom att klicka in dig HÄR.IMG_4328
Håret är fixat och underbara kläder har fyllt butiken. Kan det bli bättre? Ja, faktiskt … Mer kommer snart … Nu skall jag först mysa lite med min lilla dotter <3

4 thoughts on “Färg, extensions & blusar/denim …

  1. Varför kommer bara halva mitt inlägg med? Skrev ju också att han var en otroligt duktig frisör. Såå otroligt snyggt! Kram och ha en Glad Påsk Michela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *