Blommor, krämer och grisar …

En väldigt blandad rubrik har jag döpt dagens till =) men ibland vill jag få med lite olika saker från dagen som varit …

Påsken är inte något vi kommer att fira speciellt mycket här hemma då det är bara Nicole & jag på torsdag men vi är inte ledsna för det då vi är vana att vara den lilla familjen vi är och medan andra har stora och välfyllda Påskbord så köper vi något vi gillar och som inte allt har med Påsken att göra. Självklart har vi påskägg och självklart har jag köpt en present som jag hoppas hon gillar och vill ha men ungefär där stannar Påsk firande.

Idag fick jag dock en Påskig blumsterbukett levererad till butiken så helt plötsligt kommer en touch av Påsk även till mitt vardagsrum <3DSC_0386
Bakom blommorna syns bara en tom vägg därför att vi väntar på vår nya soffa som kommer imorgon och just imorgon kväll skall vi njuta av den och välkomna den till vårt lilla hem.

Idag har jag annars sysselsatt mig med att fota söta Elin i mina nya Miss Me jeans som ni självklart kommer att få se även på mig. Jeansen finner du HÄR och njut av allt glitter på dem. Älskar det! Priset på 1199:- känns också helt ok för en snygg denim då de flesta ligger numera på närmare 2000:-DSC_0315
En av frågorna som ofta kommer är vilka krämer jag använder mig av och jag har två olika märken på dag/natt krämer.

Det märket som utan tvekan lyckas ge en synlig effekt är krämerna från Dr Obagi, ett LA märke som säljs bland de bästa klinikerna i världen. Något dyrare men de gör att du bland annat tappar gammal hud vilket självklart gör att du får en fastare och slätare sådan med lyster.

Obagi krämerna köper jag på kliniken City Laser i Göteborg och självklart kan du ringa dit för frågor om pris och annat rörande dem.

När jag inte använder Obagi (ibland låter jag huden vila från deras  krämer) använder jag Clarins, ett märke jag alltid har gillat för att de känns sköna, doftar gott och är ett märke som inger förtroende. Dessa krämer har jag köpt HÄR och älskar dem sedan ett par år tillbaka. Jag är väldigt doft känslig och måste verkligen gilla det. Clarins har nog som märke de godaste även när det gäller sina andra produkter.
DSC_0256
Undra varför man oftast som tjej älskar produkter av alla dess slag. Älskar att bara titta in på olika webbshopar som säljer kosmetika, hudvård och annat för att bara frossa bland alla märken.

Något jag dock har fått hem idag är den här underbara grisen. 200:- för en helt fantastisk hemmagjord gris som min systerdotter skall få när jag hälsar på dem i maj. Har nu även beställt en till hennes lillebror då jag har två syskonbarn och självklart skall även Leo ha var sin egna gris.
DSC_0388
DSC_0389
Vill du ge bort en sådan till någon eller köpa en till dig själv finns kontakt uppgifter här …
DSC_0392
Att få ge något som är hemmagjort är alltid speciellt och lyxigt så ett litet tips från mig denna tisdag kväll …

Jag har varit hos min vän och frisör Fazli ikväll för att ta bort alla extensions då nya sätts in imorgon. Skall därför ikväll sova med endast mitt naturliga hårsvall som är något kortare men som ger mig en sötare look =)

Nu lite thé och mys med min dotter för att sedan somna i nytvättade lakan … Älskar doften av nytvättat…

 

 

7 thoughts on “Blommor, krämer och grisar …

 1. God morgon :)!

  Kul att läsa att du gillar Clarins krämerna, tänkte köpa de på taxfree nu när det bär av på söndag :). Rädd att det inte är öppet på Landvetter när vi är så tidiga ;). Taxfree är toppen tycker jag, köpa hemma på nätet och så finns det i sätet när man ska hem :) + att det blir billigare, de krämerna är ju inte billiga direkt :(.

  Tack för en fin blogg Michela!
  See you ;)
  kram Lotta

 2. Hej!
  Jag har skickat ett par please jeans tillbaka till er då dom va för stora men jag har inte fått nåt svar från er än. Jag skickade dom i fredags den 11 april. Hör gärna av er till mig.

  Mvh Nanna

  1. Vi gjorde några returer idag och andra imorgon … Du får gärna ringa om du undrar över något. Lättare än att jag ser en kommentar om en retur när jag är hemma och kan ändå inte kolla … =) Kram

 3. Gokväll Michela!
  Måste bara säga att jag är såå sjukt nöjd med mina Tigha tischor :-)
  Undrar vad du har för storlek i den nya fira blusen? Dom nya Miss me byxan får du in storlek 26 i dom igen? Kramiz pia

  1. Hej Pia,
   roligt att höra. Har storlek M på mig på Selma blusen och Miss Me jeansen kommer en ny i storlek 26 men inte de som vi har precis lagt in i webbshopen … <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *