Kläder/skor & accessoarer nu i Göteborg …

Efter att Knut och jag följde Nicole till skolan kom Jessica och plockade upp mig vid 8.

Kläder, skor och accessoarer i mängder packades in i bilen och det är fina kläder som har används lite, ibland bara ngn gång. Nicole hade också gjort en liten hög med kläder som jag visst hade köpt till henne men som ”inte är hennes stil” så de är helt nya med prislappen kvar. Även om jag tycker så klart att det är tråkigt så är jag den som inte tvingar sitt barn att ta på sig något hon ej gillar/känner sig fin i då jag vet själv hur man känner sig vid de få tillfällen som man har gjort detta.

Stop i butiken för att ta hand om gårdagens ordrar och för att visa upp på Instagram denna coola vita oversize tröja från vårt engelska rockiga märke Religion, ett märke som bland annat älskas av Rhianna. En liten kuriosa för er som gillar hennes stil.

Jag har storlek S här på bild … Tröjan finner du HÄR för 899:-
IMG_3902
Från butiken till Göteborg för att åka till Ikea.

Som ni redan vet skall Johanna och jag ha en bloppis på lördag på Hotel Pigalle i Göteborg mellan 12-15 så efter att ha sett henne köpa klädstång (vi hade tidigare pratat om att hänga kläderna då de ”syns bättre”)  var jag naturligtvis bara ”tvungen” att göra detsamma på just Ikea då de kostade där bara 99:- … Sjukt bra pris då de skall användas av mig vid det enda tillfället. De som kanske köper mina sista tre plagg får en klädstång på köpet =)

Det blev fullt i bilen med alla påsar och grejer …
DSC_0254
Apropå Johanna har ni sett hennes nya blogg? Den är helt fantastisk och det är Linda och hennes duktiga team som även hjälpte mig med min egen som ligger bakom den.

Linda driver bland annat Modernmom portalen så en kvinna som kan det som sker bakom kulisserna på bloggarna. Grattis Johanna och Linda för ert nya samarbete som firades med Moet så klart.

Från Ikea till City Laser, kliniken där jag var trejde/fjärde månad gör botox och som ägs och drivs av min väninna Jenny. Sötare kvinna finns inte och förutom det yttre har hon en otrolig lugn trots att hon driver en klinik, har tre barn, stor lägenhet, hundar mm. Vissa personer fixar helt enkelt allt …

Jess och jag släpade på allt från parkeringen till hennes klinik så såg ni två blondiner i Femman Huset som gick och drog på sopsäckar så var det vi =) Vissa tittade lite nyfikna på oss =)

På fredag skall allt hämtas upp för att sedan flyttas till hotellet då vi får tillgång till sviterna just på fredag dag så att vi kan förbereda inför lördagen.

Jenny har sett till att ett fantastiskt erbjudande finns i goodie bags som tillfaller de första 30 som handlar för minst 1000:- så var i tid =) Tack Jenny för att jag får ockupera en av rummen.

Efter detta satte vi oss och åt lunch, det blev morotsoppa, något jag sällan äter men gott med en varm soppa idag i kylan och regnet.DSC_0255Både Jess och jag hade på oss t-shirtar från Tigha men vi valde olika print som tur är =) Ser att ni är många som beställer dem och ett mycket bra köp då de är så sköna, kvinnliga i passformen samtidigt som coola i sina print.

Efter lunch åkte vi hem till Borås igen för att ta hand om butiken.

Själv sysselsätter jag mig genom att tvätta upp den stora högen som blir när min lilla är hos mig och passar på att sitta på min Artwood soffa för sista gången då den är numera såld och hämtas under morgondagen. Min nya kan då göra entré a casa Castellari troligtvis på fredag morgon eller måndag.

Sedan skall det tapetseras, jag skall hämta mattan som är för nuvarande på kemtvätt och så sakta men säkert skall  lilla hemmet bli fräsch igen. Älskar inredning så självklart kommer jag att blogga om detta med bilder. Nu skall jag fortsätta städa så kommer ett nytt inlägg lite senare ikväll <3

 

4 thoughts on “Kläder/skor & accessoarer nu i Göteborg …

 1. Hej Michela:-)

  Kan ni inte visa några smakbitar som kommer säljas på bloppisen, för oss som inte kan ta oss dit tyvärr:-( Dessutom, kanske jag hittat som födelsedagspresent eftersom jag fylller år och sedan hade det varit väldigt trevligt att få se vad ni har för något:-)?!?

  Önskar Er en trevlig Kväll:-)

  Hälsningar

  Christina von Sydow

 2. Hej Michela:-)

  Tack, för ditt svar och jag undrar om man kanske som du själv skriver kan få köpa något om det blir över, för det känns jättetråkigt att inte kunna komma och att missa detta så jag vill gärna se om det blir över och klart man är nyfiken på allt fint som jag är helt övertygad kommer finnas där så jag får väl se om det blir något över för då gör det väl inget om det ända ska säljas:-)

  Lycka Till :-)

  Hälsningar

  Christina von Sydow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *