Mamma 65 år …

För några veckor sedan kontaktade mig Luccia, en väninna till min mamma för att fråga om Nicole och jag ville följa med henne och några andra väninnor på en middag som skulle ordnas på mammas 65 årsdag utan att hon egentligen visste om det.

Så klart att vi ville vara med.

På mig hade jag snake linnet från Love Forever som du finner HÄR .Pris 649:- och jag har storlek M på vilden här nedan. Älskar ju orm mönster och den den glittrar i ljusblåa och beiga nyanser så kunde jag verkligen inte låta bli att beställa den. Till linnet denimen från 2W som också finns i webshopen.
IMG_3866
Klockan 17.30 träffades vi alla på The Company och som uppgift hade vi fått att köpa var sin ros. Nicole och jag hade så klart vita (älskar vita rosor) som vi hade köpt på Buketten.
DSC_0254
DSC_0272
Vi fick en liten rundvisning i dessa gamla men moderna lokaler där textil är nyckelordet. Trots att vi fick reda på att min mors morfar, Nicoles gammel gammel morfar (eller vad det nu blir) jobbade där (Gamle Conrad =) så var varken Nicole eller jag så fascinerad. Vi gillar nog en annan typ av mode än den som kanske uppskattas här men visst kan det vara intressant om man inte är 11 år att se själva processen bakom vissa tillverkningar.
DSC_0260
IMG_3843
Vi var dock mer vakna och pigga när det var dags att sätta sig på restaurangen The Company för att njuta av lite god mat samt fira att någon ville trots allt sätta mig till världen och att tack vore detta fick själv föda min underbara tjej.

Min pappa ville nämligen ha en dotter och även vid andra graviditeten hade han samma önskan. Mamma ringde till honom en dag och sa till honom att komma hem från jobbet då hon kände på sig att det skulle hända just den dagen. Då säger historien att jag kom till =)
DSC_0275
Nicole och jag beställde samma rätt =)
DSC_0265
Medan alla åt och njöt av middagen berättade jag om filmen ”Last Vegas” som jag tycker alla borde se och kanske speciellt om man är runt 60 års åldern då den är så ljuvlig i tankarna runt ålder. Nicole kollade direkt om den fanns på nätet och gick runt och skrev hur man kan se den. Nicoles hjälp uppskattades och hon njöt av att kunna saker som inte andra visste/kunde =)
DSC_0267
Väldigt trevligt med borden placerade på detta sättet så att alla kunde prata med alla.
DSC_0268
Mamma fick lite presenter av oss …
DSC_0274
Nicole tog en fruktsallad till efterrätt …
DSC_0288DSC_0285
En mycket trevlig kväll och glad över att mamma har så många underbara väninnor som hon kan förgylla tillvaron med och dela roliga minnen med för det verkar som att de har haft mycket roligt tillsammans när man hörde dem prata om bland annat olika reseminnen.

De hade förberett ett mysigt häfte med olika ”låtsas telegram” där orden rimmade.
DSC_0278
DSC_0279
DSC_0283
Grattis på 65 års dagen!
IMG_3847
Såg nu att min syster skickade en bild på facebook som vi skulle ha visat som en hälsning från henne <3
971357_10203319957940814_8987093236899843415_n
Nu har vi lagt oss, Nicole har precis somnat och det är dags även för mig att snart sova en god natts sömn. Tack alla för en mysig kväll …

 

2 thoughts on “Mamma 65 år …

  1. Härlig kväll tillsammans med nära och kära gör gott för välmåendet!!!
    Grattis till pensionsåldern, Michaelas mamma!!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *