Love Tigha …

Igår kväll kände jag mig nere och Dolly Parton som står bakom citatet ”För att se regnbågen måste du stå ut med regnet” skickade verkligen lite regn på riktigt så att jag kanske får se den riktiga regnbågen =)IMG_3826
Gårdagens alla ”käppar i hjulet” och ”offer tänk” har jag ändrat till ”så tacksam jag är att jag är frisk och har en frisk familj” … Kognitiv terapi kallas det =) Ibland lyckas man bättre med att styra sina tankar än andra.

På jobbet fotade jag lite snabbt de nya t-shirtar som har kommit till butiken. Märket är Tigha liksom skinnjackan jag har på mig och som är vrålsnygg i alla sina detaljer. Till hösten har vi lagt en stor order på detta märke då vi kände att det är användbara plagg som man kan ha på sig till vardag och då det är mest vardag än fest i majoritetens av oss människors liv så tror vi att det är vardagen vi skall göra snyggare och roligare.

Priset har också ett visst tillgänglighet då t-shirten ligger på 399:-/styck. De finner du HÄR.
IMG_3740
IMG_3786
IMG_3756
Självklart hänger t-shirten även i butiken …
DSC_0077
Snygga att ha till 2W byxorna/jeansen …
DSC_0078
Från Tigha kommer även DEN HÄR läckra skinnjackan som är såååå otroligt snygg, många av er som har gillat den på instagram.
IMG_3794
IMG_3813
IMG_3803
Gå gärna in och titta på den här skinnjackan på länken ovan för den är verkligen så himla fin och perfekt till att möta våren med, ha den kalla sommarkvällar och även till hösten med ett varmt halsduk till. Vi har fixat presentkorten till bloppisen och så har jag även hämtat presentkorten från eleven.se som är en av de företagen som är med i våra goodie bag. Rosa plastkort som jag gärna vill ha bara för att de är söta … Då har man nog lyckats med att skapa något gulligt =)
DSC_0081
Vi har nog även den bästa hyresvärden man kan ha i Borås, Harry Sjögren som kom med ett Påskägg till oss. Tack snälla! Ni kunder som tittar in får så klart hjälpa oss att äta upp dessa godisar =)
DSC_0074
Nu skall jag jobba en stund till för att sedan gå hem för vid 1730 skall jag fira någon som idag fyller 65 år men det vet hon inte om =)

9 thoughts on “Love Tigha …

 1. Hej

  Ja skenet kan bedra…Man säger att man mår bra och vissa tror på de, jag är en bra skådis tydligen …ibland säger jag att jag mår bra men mår piss och tycker de syns i hela fejset att ja mår som jag gör…Hoppas du känner dej lite bättre…Kramar till dej Michela och snart ska du åka till värmen o må gott…

  Vilka coola toppar du visar och skinnpajen, mycke nice..kläderna sitter så snyggt på dej

  Jag önskar jag kunde komma på din & Johannas loppis , hoppas många kommer…Jag & en kompis ska förresten till Johanna den 24 april…Hon var super duktig sist…

  Ha en fin kväll / KramNettan

 2. Ohh vad fina tigha T-shirtsen är :) Vilken storlek har du på skinnjackan Michela?? Den ser så snygg ut på dig:) Härligt att du ska få åka till värmen & solen snart… kramiz

 3. Wow vilken häftig skinnjacka!!!
  Nu måste det bli min tur att vinna på lotto eller liknande, så jag kan komma till Borås och shoppa loss ;-)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *