Words Dolly, words …

Sedan efter lunch idag har jag känt mig ”nere”, en känsla jag har haft lite fram och tillbaka i en vecka och en känsla jag inte vill skall bosätta sig hos mig…

Ikväll hade jag velat ha en kille/man jag är kär i för av honom bli pussad på pannan och för att lägga oss sked i min sköna säng med hans arm runt midjan. Tyvärr vet jag inte hur den mannen ser ut så jag kan inte riktigt visualisera honom =) men visualiserar på känslan …

Ytligt önskar jag idag en man som bara ”ordnar upp” all logistik och mitt liv men gissar att sådant får man klara själv =)

Ikväll är jag den lilla tjejen som vill ha lite trygghet och kärlek <3 men skall istället vara mamman som ser till att tänderna blir borstade och att man kommer i säng innan 21.30.

Ikväll vill jag bara somna för att vakna upp till en bättre dag. Ibland är det lite för mycket att vara allt det man är och gör och faktiskt helt själv utan det stödet som många kanske har i närvarande familjer, pojkvänner, män.

Skall låta lilla hjärnan vila och önskar dig en skön natts sömn …

Som min favorit filosof Dolly Parton sa ”för att se regnbågen måste man stå ut med regnet” Love you Dolly =)
quote-Dolly-Parton-If-you-want-the-rainbow-youve-got-to-put-up-with-the-rain

3 thoughts on “Words Dolly, words …

  1. Jag tror att vi alla känner precis som du gjorde häromdagen… Så skönt att bara få vara den lilla tjej som blir omhändertagen och älskad. Lever man dessutom ensam, med barn, så kan jag mycket väl tänka mig att den känslan slår till med större kraft då man ALLTID måste vara den som ordnar och håller reda på allt som ska fixas.
    Även jag som har den där underbara mannen i mitt liv som jag kan krypa ner hos, behöver få känna mig liten ibland… Det är då man ringer/hälsar på lilla mamma och bara är ;-)
    Hoppas du mår bättre idag!!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *