Träning, bebis besök & bloppis snaaaaaart !!!

Efter att ha sett till att min dotter kom till skolan var det dags för lite träning kl. 8. Mötte upp min PT Anna Gren som hade förberett ett pass med puls på löpbandet. Älskar det då jag verkligen gillar att man på kort tid kan känna att konditionen blir bättre. Kvittot på investerad löpningstid låter sig inte dröja allt för länge vilket självklart uppskattas …

Idag var det alltså intervaller på löpbandet som stod på agendan:

Löpning med puls 2 min/1 min vila x 4 gånger, löpning 1 min med högre puls/vila 30 sek x 3 gånger, tabata 20sek puls/10sek vila. Mådde faktiskt illa det sista så de sista 10 sekunderna får jag ha tillgodo till nästa gång =)

Bicepscurl dropset x 2, där man börjar med hög vikt gång 3, minka lite gång 2, minska lite mer gång 3. Detta gånger 2. Lovar att man pressar ut allt som finns där =)

Liggande benpress (på bild) i en maskin jag inte har testat tidigare. 3 x 10/8.IMG_3694
Nöjd med att ha startat dagen på gymmet och med ett svettigt pass stannade jag på Fruits&Friends för att köpa mig en färsk juice gjord av spenat/advokado/äpple och lite banan.

Hem för att duscha, byta om och gå till butiken då det är min tur att stänga idag. Själv sedan 13 om du vill komma in för fem timmar själv är rätt så långa … =) Gillar ju att prata ibland =) Det är ett underbart syre ute då det har regnat här hos oss i Borås så för att inte frysa då jag har dörren till butiken öppen tog jag på mig den sköna svart/vita tröjan från Religion som du finner i vår webshop här.
IMG_3719
Apropå kläder så närmar sig datumet för min och Johannas bloppis på Hotel Pigalle (gamla Palace) mellan 12-15 lördag den 12 april. Återkommer med några egna bilder på onsdag kväll då jag skall ringa den snälla ägaren som ser till att Johanna och jag får var sin svit för detta (bredvid varandra). Tänkte åka till Göteborg med Jessica nämligen då så att vi kan kolla in det fina hotellet.

Tyvärr var det fullt fredag/lördag just där men igår bokade jag övernattning till Nicole och mig på ett annat hotel i Göteborg för att slippa åka fram och tillbaka. Vi skall nämligen åka dit direkt efter Nicoles skola på fredag för att förbereda innan bloppisen på lördag som startar 12 och avslutas tre timmar senare vid 15.

Vi ber er ta med kontanta pengar om ni vill handla och gärna lite växel då vi inte har några större möjligheter till att ta med oss en massa växelpengar. Sådant ni säkert hade tänkt på ändå men alltid bättre att informera ifall att… Med tanke på att utrymmet är begränsat ber vi er också lämna barnvagnar hemma. Tror ändå inte att det är den rätta miljön för mindre barn då det kan bli mycket folk likaväl som inget alls men bättre att ta det säkra för det osäkra.

På hotellet kan man dock sitta och njuta av en lunch eller drink/tilltugg så passa på när du ändå är på detta fina hotellet.

Pratade ned Johanna igår och vi har verkligen ingen som helst aning om hur många ni kommer att bli. Ni behöver inte OSA men skulle ge er rådet att vara i god tid då vi misstänker att de flesta kommer att försöka vara i tid. Detta innebär dock inte att ni som kan komma senare inte skall komma då vi har määääängder med kläder/skor/accessoarer så för vår del är det bara bra om ni är lite utspridda under de timmarna.

Min dotter Nicole skall vara med och hjälpa och hon längtar så efter detta. Rena drömmen för ett barn/tjej i hennes ålder som redan har drömmen om mode och New York =) Johannas ena dotter skall också med och så har jag tagit hjälp av Elin som ni har sett modella på några av våra kort.

Teamen Castellari/Toftby kommer att stå klara för er på lördag och självklart skall vi försöka hitta tid för lite mingel efter bloppisen. Vet ni vad som vore roligt? Kan vi inte skapa en #johannamichelabloppis till Instagram? Ta kort på er så vet vi vilka som kommer? Har ni bokat en helg i Göteborg eller en dagsutflykt eller bor ni kanske redan bor i denna underbara stad? Ta kort på er även under den dagen så # ni oss …

Ikväll skall jag fortsätta packa det som skall säljas …
DSC_0075
DSC_0076
De första 30 personerna som handlar hos oss (de första 15 hos Johanna och de första 15 hos mig) får även en lyxig goodie bag. Håller själv på med att fixa något från min och Jessicas butik för självklart vill vi att ni skall bli glada över dagen, shoppingen och innehållet i våra goodie bag.
DSC_0082
Louise kom och hälsa på oss med lille Nelson. Vi tog lite kaffe och fika på stående fot då lite svårt att kunna sitta alla när vi ändå redan hade öppnat. Vi lämnade över ett litet paket till Nelson som jag hade köpt när Nicole och jag var i USA  och en till mamman & pappan så klart …
DSC_0078
Se sååå söt han är <3
DSC_0080
Med denna underbara bild skall jag nu återgå till butiken och till den låda fylld med läckra tishor från Tigha som precis har kommit <3

One thought on “Träning, bebis besök & bloppis snaaaaaart !!!

  1. Så trist att jag inte kan komma till er bloppis på lördag :-(
    Hade mer än gärna kollat in det ni samlat ihop för att sen mingla lite efteråt…. men det får bli en resa till Ikea för hämtning av nytt kök istället ;-)
    Kanske likaså bra med tanke på att det inte finns så mycket pengar över nu när köksrenovering är på gång :-)
    Lycka till med er bloppis!!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *