Isshow & kläder …

Idag kl. 12 började Isshowen på Borås Ishall så Nicole och jag tog hennes cykel dit för att vara där en timma tidigare och inta platser =)

På min denim från 2W, finns HÄR (har storlek 28 på mina) och skjorta också från 2W som du finner HÄR. Jag har storlek S på den (44).

Att kombinera denim på denim är en av vårens trender om man nu följer sådana …
IMG_3645
En bild till på jeansen då jag hade på mig dem häromdagen innan tvättning.
DSC_0317
Kan nog påstå utan någon större tvekan att den cykelturen gjorde hennes dag för hon skrattade så över att jag cyklade på en ”barncykel” och hon satt där bak med min guldväska och hjälm.

Väldigt miljö medvetna skulle vi kunna säga att vi är i och med saknaden av en bil för tillfället =)

När vi kom fram så möttes vi nästan direkt av lotteriet där Jessica och min fd elev (har undervisat henne i italienska på gymnasiet) Hanna var två av flera som tog hand om alla spel sugna föräldrar/vänner/syskon som var där för att se sitt barn/vän/syskon uppträda på is.

Nicole vann två vinster för summan 60:-, en Paradis ask och två nagellack … (hon har måååånga så förstår inte att hon valde just det)

Jessicas coola t-shirten med texten ”I hate your negative energy” finner du HÄR.
DSC_0045
DSC_0049
Efter att ha hämtat lite kaffe (det hör till när man går på vissa tillställningar) satte vi oss i den något kalla hall. Så här ”bra” går det när jag försöker få Nicole att vara med på ett kort =)
IMG_3681
IMG_3682
Efter en liten muta fick vi till ett till instagram (michelacastellari)IMG_3683
Vår lilla Millie, Jessicas dotter och mitt Gudbarn, var både elefant & pirat under denna isshow <3
DSC_0038
DSC_0052
Så otroligt gulligt att se alla kämpa för att visa upp det man har lärt sig. Vissa ramlade så klart och reste sig och det gjorde ont inombords men tror också att man lär sig något av att göra det ”offentligt”, dvs. att det inte är så farligt och genom de fallen blir man förhoppningsvis något starkare …

Millie var jätte duktig och stolt över sig själv när hon kom ut så att vi fick gratulera lite extra och fota …
IMG_3672
Vi mammor ville nog bara komma hem till värmen då vi frös …
IMG_3674
Innan vi kunde skiljas åt så skulle dock autografer hämtas från syskonen Helgesson. Nicole ville dock inte figurera på kort då =)
DSC_0068
Med tanke på att vi aldrig åt någon riktig lunch blev det tacos ikväll efter vår cykeltur hem igen som åter präglades av en massa skratt …

Den här söndag kvällen kommer annars att gå i mys tecken för nu skall min dotter vara hos mig fram till onsdag. Skall även ringa Johanna då jag såg att hon har varit med Janne på Ikea och köpt en hel del grejer inför vår bloppis på lördag  den 12/4 i Göteborg. Du har väl bokat tiden 12-15 för att komma till Hotel Pigalle?

Kan garantera att det kommer att finnas MYCKET fina kläder till försäljning och även om mycket är använt så har det inte använts ofta. Helt klart värt att titta in och Hotel Pigalle bjuder på en vacker miljö så du kan alltid njuta av något att dricka mitt i shoppingen hos oss eller i butikerna i Göteborg.

Nu först några ”måsten” som skall tas hand om för att sedan njuta av denna kväll. Träning väntar imorgon kl. 8 och då är det tabata och styrketräning som väntar på gymmet med Anna Gren.

Såg förresten att Klarna som vi använder oss av i vår webbshop har att man kan välja att betala sin order i maj! Titta in i vår webbshop HÄR.

Kram så länge <3

3 thoughts on “Isshow & kläder …

 1. Hej Michela:-)

  Nu väntar jag med spänning på mina Pleasejeans och den fina tröjan!!! Jag hade sådan otur när jag köpte de svarta att de var för stora så vi får hoppas att jag har bättre tur denna gången:-). Så synd att jag inte kan komma till eran bloppis för det är en för lång sträcka för mig att åka just nu men ni har valt en bra dag iaf för jag fyller nämligen år den 12 april, kan du inte lägga ut något till mig här på din blogg så man kan få se någon godbit, det är trots allt min födelsedag?!? Bra hotell har Ni också valt för det är jättefint och det är samma ägare som till vårt fina härnere i Skåne Ystad Saltsjöbad där jag faktiskt ska på Carolina Gynnings vernissage den 17-22 april tror jag det är iaf så vet jag att det började den 17 och då är det påsk också, så då får man åka till blåkulla som alla de andra kärringarna;-)!!!

  Ha det så gott och nu väntar jag på godbitarna som jag ska få se, hoppas jag:-)

  Kram

  Christina von Sydow

 2. Hej Michela!
  Har precis tittat in på eran webbshop! Wow vilket lyft, älskar bilderna! Gillar att de är tagna både ute och inomhus med eller utan mobilkamera :) det känns vardagligt men samtidigt lyxigt men också personligt! Det enda jag skulle vilja ha är en storlekstabell för varje plagg och märke så att det blir lite enklare att beställa över nätet.

  Kram
  Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *