Läcker soffa & fåtölj …

Vaknade 645 av ett sms från Jess som ville gå och träna. Då jag hade ont i magen igår så avböjde jag men skall antingen till gymmet ikväll eller så tar jag en pw med Knut så att vi får lite syre efter dagen i butiken.

Strax efter 8 var vi på jobbet och lyckades slå i en tå så att den blödde. Nu går jag därför runt i butiken med mina Havaianas som även skall få följa med mig till Rhodos om 2 veckor. Skönt ibland att inte tänka på att klackar gör benen snyggare … Idag är jag som jag är =) och dessa flippisar finner du HÄR.
DSC_0028
Har packat gårdagens ordrar så att de skickas direkt på måndag och når sina kunder troligtvis redan på tisdag och så har jag kollat på lite inredning. Vi säljer inte så mycket inredning då vi har bara lite i och med butikens storlek men alltid roligt att ha något då vi är många som även gillar att ha det fint i hemmet.

Det estetiska följer ofta med i mer än bara kläder.

Ni som följer min blogg vet att jag älskar kombinationen vitt & guld så jag föll pladask för den här soffan och fåtöljen. I och med att min nya soffa kommer nog redan nästa vecka så har jag inte plats till den men fåtöljen skulle jag nog kunna trycka in någonstans =) Skam den som ger sig om man nu verkligen vill ha något.

Visst är det hur läckert som helst. Barrock stilen is back!
DSC_0024
DSC_0023
Skall kolla upp priserna på dessa och så kan även ni kunder ringa till oss. Dessa är en beställningsvara då de tillverkas efter just beställning. Vi tar i de fallen 20% av priset i förskott …. Återkommer med pris så fort jag har skickat frågan och fått svaret =)

Kuddar från samma engelska märke skall beställas. Vi har en kvar HÄR efter 2 ordrar på dem då de tog slut direkt.

Necessärer från samma märke kommer också. Jag beställde min senaste på Eleven och är väldigt nöjd men roligt med olika former och material då man har ofta mer än en.
DSC_0026
Alltid kul med nytt och ordrar som lockar …

På våra skyltfönster har vi nu fått upp vår logga så sakta men säkert blir vi som vi vill bli =)
DSC_0008
Den vackra skjortan från 2W är en favorit som jag dock inte kan  själv ha då stor byst innebär ibland vissa nackdelar…
DSC_0021
Knut är också på plats och har redan hunnit bli klappad av några barn som självklart blir nyfikna på denna hårboll som snarkar som en vuxen karl =)
DSC_0012
Fem timmar kvar här i butiken innan en massa ”måsten” väntar som jag aldrig gjorde igår kväll då jag bara låg med mina smärtor =)

Ha en mysig lördag så länge <3

5 thoughts on “Läcker soffa & fåtölj …

 1. För att lyckas gå ned i vikt lättare kan bantningspiller vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

  Läs mer om Efedrin och andra bantningsprodukter på http://www.apotek24.co.uk

 2. Hej

  Hoppas du mår bättre…Vad fin loggan är och vad skoj att se er fina skyltning i fönstren…Jag har en fråga du och dottern var nyss i NY och var inne i butiken Victoria Secret och ja du har säkert vart på något utav butikerna på flygplatserna…. de jag undrar är om du vet hur kläderna ex myskläder eller underkläderna är i storlekarna? är de som vanligt. el? ..Jag ska gå in i V.S på arlanda när jag ska till solen och då vill kan vara förberedd..haha
  Ha en bra lördagkväll/ Kram Nettan

 3. Hej!
  Skulle du kunna skriva vad det är för lampor som hänger i ert skyltfönster?
  tycker dom är hur snygga som helst. Vad är priset på dom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *