Italienska Påskägg, Zlatan & Michael Kors …

Nu har jag varit och köpt plåster för så ont det gör när man får skoskav !!!

När jag jobbade i butiken kom ägaren av delikatess butiken Cassise till mig och Nicole. Då jag är italienska tyckte han att jag skulle få ett italienskt Påskägg så som vi köper dem hemma. Här i Sverige köper man ägg i papper för att fylla i dem med diverse olika godisar och/eller små överraskningar medan vi har ägg som är gjorda i choklad och i varje finns någon present.

Flera olika märken finns och de profilieras på olika sätt. Då Kinder är från Italien tänk er att få ett gigantiskt Kinder ägg =)

Min lilla kommer att bli hur glad som helst över den… Bor du i Borås så ligger Cassise mitt i centrum och vore det inte roligt att ge bort ett annorlunda Påskägg? Tycker nog att våra italienska ägg är roligare men så är jag uppvuxen med dem och det man är uppvuxen med är oftast det man gillar som bäst.
DSC_0029
DSC_0030
Såg du på ”Let´s Dance” igår? Hörde du Zlatan ringa in? =)

Nu vet jag inte om det var Selle igår men han anses vara Zlatans bästa röst imitatör (gilla hans facebook sida HÄR). Selle har tidigare kontaktat mig för att fråga om jag vill vara Helena på youtube vilket skulle nog innebära att jag blir ”lynchad” av alla som gillar henne och Zlatan. Är nog den som inte är bra på att imitera någon annan, i can only be myself men visst skulle det vara lite roligt =)

Förra helgen när vi var några som firade min väninna Linda på 40 årsdagen bad jag Selle ringa till min mobil, låtsas vara Zlatan och gratulera Linda på sin dag. Han frågade henne om jag hade varit tyst om vår ”vänskap” och Linda visste verkligen om hon skulle tro på det eller inte =) Tack Selle åter för att du tog dig tid för att ringa.
1377592_503204939775155_227749962_n
Har börjat tvätta och städa lite för min lägenhet har varit en stor kaos i 2-3 månader. Mitt soffbord har varit i butiken, väggarna i hallen och i vardagsrummet har målats om med vitt så det mesta gällande städning och fix har känts tråkigt …

Nästa vecka kommer dock min nya soffa, mitt soffbord är tillbaka och snart kommer jag åter att blogga om lite inredning med lite tips & inspiration från min lilla lägenhet för visst är det roligt med lite variation på inläggen i bloggen och med tanke på att jag har ett visst intresse gällande olika områden.

Vitt & guld har ni förstått att jag gillar och då frågan har kommit att visa den Michael Kors väskan jag köpte i NY så kommer här en bild. Nicole tyckte att den var för mycket men jag gillar ju ”too much” ibland. Trots en liten tvekan köpte jag den och i eftermiddag har jag lagt över det jag hade i min Louis Vuitton väska till min denna mycket guldiga MK väska.
DSC_0042
Jag gillar LV bäst men den här är så speciell att jag inte kunde motstå den, det stod ju mitt namn på den =)

Nu skall jag fortsätta städa i Nicoles rum. Städar era barn? Måste komma på ett bra system för att få henne att ta ansvar i den frågan men har inte krävt av henne dessa 2 månader något jag ej har uppfyllt själv men nu skall vi minsann ta tag i olika saker. Måste tänka pedagogiskt och psykologiskt dock för annars är man bara anti … Vet själv =)

Nicole har lite shabby chic i sitt rum och älskar produkter av alla möjliga slag så hon tar även mina för att inreda och för att leka butik.

Marc Jacobs produkterna är så söta, romantiska och feminina i sina förpackningar och nyanser så de använder hon även som inredning.

HÄR finner du produkter som parfym & body lotion från just Marc Jacobs.
DSC_0037
Ikväll njuter jag av att städa, organisera samtidigt som jag spelar italiensk musik och sjunger med …

Ciao!

3 thoughts on “Italienska Påskägg, Zlatan & Michael Kors …

  1. Jag har inga egna barn men lever med en man som har tre. För mig är det väldigt viktigt att de lär sig i tidig ålder att plocka undan efter sig. Tar man fram ställer man tillbaka. Allt ifrån leksaker till tallrik och glas efter middagen. De får dessutom bädda rent sina sängar och städa sina rum. Allt annat gör jag åt dem men de tycker jag de ska lära sig. Jag ser det som en investering till att de kommer hålla reda på sina saker bättre, veta värdet i de och inte ta mig och min sambo för givet.
    Jag är ganska bestämd på hur jag vill det ska vara här hemma och får såklart kompromissa men de ska de också lära sig…tror de vinner på de senare i livet då de ska dela bostad med sin partner eller vän.

  2. Hej, jag älskar italiensk musik.. kan du inte tipsa om några bra italienska artister som är populära i Italien. Inte bara Eros R, Laura P, utan några andra också. Tack snälla på förhand.
    Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *