Finns ej i webbshopen …

Som de flesta av er läsare redan vet har vi en webshop: www.thelittleshowroom.se där nästan allt vi har i butiken finns online men så finns det några varor som saknas där men som du fortfarande kan köpa hos oss även om du inte bor i vår stad.

Vill du exempelvis köpa denna snygga poncho i onesize storlek ringer du under butikstider oss på 033-255151, pris: 999:-
IMG_3521
Den här tishan från Michael Kors köpte jag i NY. Nu finns det en enda M kvar, pris: 599:- medan jeansen är Please i tvätten Sweden. Vi har en XS och en S kvar och vi tar imorgon lördag 1199:- (ord.pris: 1599:-) för dem oavsett om du kommer till butiken eller om du ringer och beställer dem.
IMG_3537
I webbshopen finns den här t-shirten i andra färger men vill du ha den i blått så har vi endast S och L kvar och den beställer du  genom att ringa till butiken eller genom att komma till den.

Imorgon är det jag som står i butiken 10-16 så att Jess får en skön och ledig lördag … På söndag skall Nicole och jag titta på hennes dotter/mitt Gudbarn uppträda på skridskor och det skall bli hur mysigt som helst … Imorgon skall Jess följa med henne på genrep … Gulligt <3

Glömde skriva att priset för denna tisha är 499:-
IMG_3559
Sedan jag kom hem från Varberg har jag haft så himla ont i magen. Det var tom. riktigt skönt när kl. blev 18 så att jag kunde stänga, gå hem och lägga mig i soffan. Treo och en skön hemmakväll är vad som behövs, bästa medicinen…

Har tvättat håret och gäspar redan trots att jag igår natt sov gott och drömde om kaniner som sprang runt i skor =)

Dags att titta vidare på ”Let´s Dance” som jag tycker visar prov på att våga ”gå utanför sin trygghetszon” Blir imponerad och inspirerad av att se hur duktiga de blir och tummen upp för Kenza och Benjamin som rör sig och dansar som riktiga sådana och inte som kändisar som lär sig.

Önskar er en underbar mysig fredag kväll <3

One thought on “Finns ej i webbshopen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *