Asia Spa i Varberg & John´s Place

Igår tog jag tåget till Varberg då jag var bjuden av ett företag på några timmar på Asia Spa i Varberg samt middag. Nu visade det sig att de två andra som skulle med var sjuka så det blev bara jag och VD:n för företaget och jag skrattade åt situationen och påpekade lite för honom att man kunde nästan tro att vi hade en dejt vilket inte var fallet då han är lycklig gift och jag lycklig singel =)

Lite roligt faktiskt hur man kan tolka en situation om man nu tolkar när man möter andra. Det gör jag ibland, undrar vilka de är, hur de har träffats osv.

Blev väldigt glatt överraskad över hur vackert det är på Asia Spa och när jag gick där kom jag på att sist jag var där var det med min lärarkollegor och då såg det lite annorlunda ut jämfört med idag. Det var även den dagen jag vann budgivningen på min nuvarande lägenhet.

Minns fortfarande glädjen och den sköna spänningen som försvann då jag gick och väntade på besked.

Igår började vi med träning och medan jag tog ”normalt” så körde M så att jag blev trött på att bara titta på honom. Efter 45 min. på det lilla gymmet (de flesta kommer inte dit för träningens skull) så bytte vi om till de kimono man får strosa runt i när man är där.
DSC_0274
Jag hittade ett vilorum och låg på en av madrasserna och njöt av den sköna avslappningsmusiken, tystnaden och en kopp varmt vatten med citron och ingefära. Loved it!
DSC_0279
DSC_0281
Efter 45 minuter tvingade jag mig upp föra att titta in lite i de andra rummen…
DSC_0278
DSC_0276
Tempelrummet och det mörka rummet med mysig belysning på taket. Hade utan tvekan kunnat vistas där i många många timmar …
DSC_0283
DSC_0284
DSC_0287
Vid 1830 väntade en skön avslappningsmassage på ca 30 minuter … Så skönt att bara slappna av … Där låg jag (bilden är tagen efter så det syns att jag legat där =)
DSC_0291
Efter massagen var det bara att byta om … Tog på mig DET HÄR linnet som jag stortrivs i, svarta Please och Primeboots för att åka till Varbergs mysiga John Place.
DSC_0294
Vilken vacker kväll!
DSC_0293
Mycket handlar om detaljer. När du kommer till John´s Place måste du ringa på klockan då dörren är inte öppen. ”Välkommen hem till oss” är orden som ofta möter dig när någon öppnar dörren till restaurangen. Det är de små tingen som gör det =)
DSC_0295
Med var sitt glas vin satte vi oss vid vårt bord och valde i menyn. Ingen av oss hade ätit lunch så vi var rätt så hungriga =)
DSC_0296
Genomtänkt för det handskrivna stilen som känns alltid mer personligt. Jag själv gillar handskrivet … Medan M. vålde lamm valde jag tonfix och det var verkligen otroligt gott.
DSC_0297
Mötet fortsatte och den goda maten tog slut …

Somnade gott i den sköna sängen och drömde om kaniner som gick med tofflor/skor … =)

Imorse blev det bil till stationen
IMG_3510

2 thoughts on “Asia Spa i Varberg & John´s Place

    1. Det tycker jag verkligen att du skall göra Linda, riktigt mysigt och trevligt var det. Man borde dock ta 2 nätter iväg för då hinner man med så mycket mer och koppla av …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *