For life …

Som många andra har jag armbandet med orden ”Fuck Cancer” där intäkterna av dessa går för att bekämpa denna fruktansvärda sjukdom som kan drabba vem som helst.

Nu har jag funnit sidan ForLife som du kan titta in hos HÄR. Under ”butik” finner du även här två armband. Den här som passar exempelvis barn om ena förälderns mobilnr finns på den eller så har man sitt eget om man är singel som i mitt fall.

Olika anledningar att ha detta armband men där pengarna används oavsett vad till forskningen mot cancer.
21583212-origpic-7522d6.png_0_0_100_100_471_628_85
Vill man inte ha sitt eller sin förälderns mobil så kan man alltid beställa den här istället.
21205264-origpic-0fe866.jpg_0_0_100_100_471_353_85
Vissa saker tar vi för givna. Minns när jag under en period för flera år sedan dejtade lite en amerikansk basketspelare.

Han startade alltid dagen med att tacka för att han hade vaknat vilket jag tyckte lät lite lustigt men visst skall man känna tacksamhet för det vi tar för självklart då det finns ingen självklarhet i det.

Ibland gäller det verkligen att stanna upp och tänka lite på hur lyckliga vi borde vara/känna oss. Det är verkligen så att mår man bra har man flera önskemål i livet men är man sjuk så har man ett: att bli frisk.

Att stödja forskningen mot cancern samtidigt som man köper något är verkligen en fantastisk idé så jag uppmanar dig att gå in på denna sida. Varför inte köpa båden här och Fuck Cancer armbandet? Tänk vad underbart att ha två armband med två fantastiska budskap …

Själv funderar jag vidare om jag skall beställa ett med mitt mobilnr ifall att Mr Right dyker upp eller om jag skall hålla mig till ”For Life” då livet är ju verkligen något vi borde värdesätta lite mer än vad vi redan gör…

Nu skall flickorna Castellari somna och sova gott <3

3 thoughts on “For life …

 1. God morgon!
  Fina och tänkvärda ord! Visst är det viktigt att stanna upp och tänka till. Det är så lätt att bara vandra runt i slentrian och inte reflektera över livets viktigaste stunder.

  Hur går det med träningen :D? Själv har jag också börjat igen efter en knäskada, det känns så skönt!
  Måste ju kunna ta på bikinin på Rhodos ;) … hihi.

  Men vi ses på Landvetter ;) är jag inte ett vrak, för att det är så tidigt, så skall jag gå fram och säga hej om jag ser er :).

  Ta hand om dig och ha en fin dag!
  Kram <3

 2. Så himla fina dessa armband :) jag har själv fuck cancer som jag har på mig jämt… Min kära mamma♥ dog i cancer bara 65 år gammal:( Så grym sjukdom!!! Ska köpa mig ett for life oxå..

  En annan fråga, vilka av flipfloppen är din favorit Michela? Alla ser ju fina ut men svårt vilka man ska välja tycker jag??? Haha.. Kramiz

  1. Ledsen att din mamma gick bort i cancer och ytterligare ett bevis att vi kan hjälpa genom att stödja forskningen. Att göra det genom att få ngt så fint som ett handgjort armband med ett budskap är bara ett stort plus.
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *