Juice fasta & längtan till spa …

Idag håller jag på med min Juice fasta som jag såg man kunde köpa på Fruits&Friends här i Borås. Jag har redan druckit 4 av 5 och alla var helt smaskiga på ett fräscht sätt så nu gäller det att klara dessa sista timmar på den jag har kvar så kommer jag att somna stolt över att jag har klarat detta utan att fuska =)

Vid 11 tog jag en juice fika med min väninna Jenny som för 2 månader sedan fick sitt tredje barn. När de börjar bli runt 10 veckor så händer det något magiskt, minns att jag tyckte själv att det mesta blev lättare eller så var det att man hade kommit in i sin roll mer efter några veckor… Trots att jag hade kameran glömde jag att ta kort =( men tar vid nästa tillfälle.

Jenny äger och driver den kliniken i Göteborg där jag gör botox och där jag även har gjort en fraktionerad laserbehandling som jag skall göra om efter sommaren. På hennes klinik kan man göra en massa olika behandlingar och även vissa operationer kan bokas. Är du nyfiken på vad de erbjuder titta in på deras hemsida HÄR.

Jenny har många nya spännande projekt för sin klinik och roligt är att hon skall vara med i de 30 goodie bags vi skall ha den 12/4 på Johannas och min bloppis på Hotel Pigalle.

Efter en kort stund i butiken åkte jag till Göteborg en snabbis och nu har jag laddat upp några nya skor i webshopen.

Den klassiska italienska skon Superga har nämligen nått Sverige vilket glädjer mig då jag har alltid haft sådana under mina 20 åren i Italien och har saknat dem då de passar till allt.

HÄR finner du mitt val i Guld men idag kom även DESSA så jag kanske faller för 2 =)
DSC_0270
Es-SUP-960x345-jumbo(1)
Skall trixa lite med webshopen och så skall jag kolla vilken massage jag vill göra på torsdag för då är jag bjuden av ett företag på lite lyx för att träna, gå på spa, få massage och för att avslutningsvis avrunda med en god middag.

Älskar att gå på spa för att strusa runt i morgonrock så vi får se om det är samma koncept där …
IMG_3400
Min dotter har sin kompis Matilda här hemma. De städar Nicoles garderob och de pratar lite om allt …

Hörde att Matilda frågade Nicole vem som är hennes gudmor och efter att Nicole hade svarat att det är hennes faster och moster och efter att de dividerade nackdelar och fördelar med den ena eller den andra så kom tillägget ”Ja, det är klart … Vi får se det då” … Kunde inte låta bli att skratta så det slutade så att tårarna rann av skratt på oss alla tre… Nej, tack, ingen skall få se ”då” för jag tänker inte lägga in vanten än =)
DSC_0273

Nu lämnar jag datorn i sovrummet och fixar lite mat & juice <3

 

 

 

6 thoughts on “Juice fasta & längtan till spa …

 1. Hej

  Det lät spännande med jucie fasta, undra om det finns överallt, vet du? Berätta hur du känne dej efter en dag..Lycka till..Nu ska jag kolla er hemsida…Och jag måste säga vad grönt och fint ni har de i Borås..Soligt har vi haft i helgen i Stockholm
  Kram Nettan

 2. Ohhhh skit vad fina Superga är i Leo oxå!!!! Jag är supernöjd med mina guldiga:) Kanske blir ett par utav dom oxå… hahaha.. Du har alldeles för mycke snygga kläder & skor Michela… Jag blir utfattig!! Hihihihi.. kramizz

  1. Ja, det är inte alls bra att man gillar det jag/vi gillar =) men kul ändå att du gillar … Superga Gold är ursnygga och dessa i leo coola … Olika även om samma model =)

 3. Hej
  Hur är dem i storleken? står på vissa sidor att man bör beställa en storlek mindre. Tycker du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *