Träning, Fruits&Friends & Välkommen Nelson <3

Dagen startade med träning. Vår PT Anna Gren väntade på gymmet när vi själva kom redo för ett pass. Vi har nämligen bestämt för att vi skall träffas en gång i veckan och just på måndagar som en liten kick start på att köra igång redan första dagen på veckan.

Idag hade vi en mer human tid som 8 faktiskt är. Anna hade förberett ett pass med lite tempo.  Jag gillar att göra övningarna på normal tid och inte som om någon jagar mig. Just därför är jag inte den som uppskattar aerobic pass eller sådana som kräver just  någon slags tävlings moment eller koordination …

Det vi gjorde var följande till dig som kanske vill ha tips på något som höjer pulsen. Mycket ben här …

– 20 utfallssteg, 20 airsquats, 20 situpus på boll, 20 mountain climber, 20 upphopp. Dessa skall du göra utan pauser fem gånger så det blir 100 av varje i slutet.

Detta kortare pass kan du kombinera med något annat moment men ett bra tips då man ofta saknar lite fantasi.

Om du är som mig att du inte visste/vet vad mountain climber är eller något annat av de ovan nämnda övningar så är det bara att googla. Gymmets vokabulär finns nog tillgänglig på nätet då det finns så otroligt mycket info om hur vi skall bli tränade på bästa sättet.

Efter det fick jag gå till mitt favorit ställe på gymmet, mag rummet. Där fick jag göra den grymmaste mag övning som Anna lärde mig för flera månader sedan men som ändå kräver en person till då den kan du inte göra på egen hand. Just här utför jag den och visar med bilder nästa gång för jag är så otroligt dålig att förklara sådant …
DSC_0238
Jag måste hitta sköna träningskläder. Tips till mig som är en av få som skulle aldrig vilja ha på sig tajta träningskläder? Någon webshop?

Efter att ha duschat hemma gick jag till Borås första juice bar som har öppnat ca 200 meter från min lägenhet. Vi är nog många som har väntat på att något liknande skulle öppna så jag kände så klart att nu var det dags för mig att visa mitt stöd och min glädje för att de finns här i stan.

Grejen är att vi människor vill ofta att vissa butiker/restauranger/barer öppnar men så är vi lite dåliga på att gå dit och handla/äta/dricka vilket resulterar i att de sedan tvingas stänga.

Är du därför glad över att ett ställe du gillar har öppnat se till att de finns kvar genom att främja dem med ditt besök och plånbok annars har du nog inte rättigheten att klaga över vad som saknas där du bor.
DSC_0240
Fick en fin  inbjudan till realesen av Karin Haglunds (på bild) nya bok ”Grönsakskärlek” men då den är samma dag som min och Johannas bloppis i Göteborg kan jag tyvärr inte gå.
DSC_0242 DSC_0243
Även här finns det en hund som inte behöver sitta hemma själv …
DSC_0244
Idag tog jag en juice som var väldigt grön och matig. Blev väldigt glad över att se att man kunde beställa extra spirulina och/eller acai (bästa antioxidanten) i sin juice.

Säkert ren inbillning men jag kände mig ren, nyttig och fräsch av bara min morgon juice så den känslan vill jag gärna behålla längre…

När jag såg det här kom jag på att imorgon skall jag beställa just det här ”erbjudandet” och juice fasta en gång i veckan. Tänk vad min kropp kommer att älska det <3
DSC_0239
Efter det blev det butiken, ordrar och uppladdning av nya varor som kommer att finnas i vår webshop från och med imorgon. Jessica slutade vid 15 och det var min tur att stänga idag medan imorgon är det tvärtom.

Idag fick vi fin besök i butiken.

Louise känner jag sedan Nicole var 1 år då hon flyttade in med sin familj till hyreshuset där vi bodde. Idag kom hon och hälsade på oss i butiken med lille Nelson, hennes första barn. Louise är som en lillasyster för mig då vi har känt varandra så länge och då hon alltid har varit ett stöd och en fantastisk person att ha i sin närhet. Hennes kille Petter är likadan. Minns fortfarande ett sms jag fick av honom när jag mest behövde det och jag grät och grät och grät för orden och innebörden i dem.

Vissa människor är helt enkelt mer och de är just helt fantastiska. Samma sak gällde på premiärdagen av serien jag var med i. För mig var det en dag med blandade känslor men de såg till att vi träffades några stycken för att tillsammans titta på det. De tillät inte att jag skulle vara nere då fokus skall alltid vara på det roliga. Vi beställde stora pan pizzor och satt i deras soffa och skrattade över hur man lät, såg ut och gjorde =)

Louise & Petter, kommer alltid att vara så otroligt tacksam för många saker ni har gjort men vissa saker värmer mer än andra <3

Så här söt är den här lille killen som har fått det fina namnet Nelson. Ett namn med värdighet som kommer att passa honom …
IMG_3349
En mini hand höll min …
DSC_0248
Här någon bild från när Louise följde med mig och Nicole på semester på Teneriffa. Vi har sagt att 10 år efter skulle vi åka tillbaka dit och kanske att vi verkligen gör det … Det är väl nog bara 2 år kvar till jubileum …

Pedicure på rummets balkong =)
IMG_3375
Min lilla med sin docka Mimmi
IMG_3367
Nu längtar vi efter en träff där även Nicole är med så att vi får pussa lite på lille Nelson. Välkommen till världen och grattis bästa föräldrar!

Nu skall jag se till att min dotter som numera är 11 1/2 år lägger sig i tid då hon har en benägenhet att vara vaken lite för länge. På min tid tvingades jag lägga mig vid 20 … Det var ord och inga visor =)

Önskar er en god natts sömn när det är dags och glöm inte att titta in på vår webshop då …

5 thoughts on “Träning, Fruits&Friends & Välkommen Nelson <3

 1. Michela, kunde inte sagt det bättre själv gällande att vissa önskar butiker/restauranger och sen när de väl finns så besöker för få och de tvingas stänga.. sen klagar dem att det inte längre finns! tröttsamt… Kram från din granne :-)

  1. Granne gällande butik och hem =)
   Man blir så trött och tröttare på det var jag när vi stängde Greta&Anna och vissa kom in, la huvudet på sned med orden ”Inte lägger ni väl ner butiken för då kommer vi att sakna er” när jag hade aldrig hade sett dem någonsin … Hahaha!
   Nej, minsann vi skall gynna butikerna i stan så att de kan finnas kvar för alternativet är en centrum med bara kedjor och tomma lokaler …
   Jag skall komma in hos er i veckan så förbered dig =) <3
   Fika snart kanske? Innegården? Kram på er där uppe

 2. Hej,
  Fast nu glömde vi ju en sak till… problemet kan ju vara just dessa webshoppar.. Folk sitter framför sina datorer och klickar hem grejerna istället för att ta sig ut och förslagsvis handla på sin egen ort. Tänk när Borås gator står tomma för alla har fått stänga pga webbdöden..

  1. Helt rätt men anledningen är just att folk handlar inte i sin egen stad så skall man ha en chans att överleva måste man försöka nå ut till flera än bara invånarna i sin egen stad …

 3. Ja vad mysigt det får vi göra nu när det går att sitta där ute =)

  K, jag håller visserligen med dig om det också… ”Webbdöden” det är precis vad det är egentligen. Opersonligt och charmlöst. Men tyvärr håller världen på att förändra sitt köpbeteende och butiker tvingas anpassa sig efter omvärldens krav.. Det kommer nog också bli så att många tvingas stänga och Borås blir till slut en spökstad med endast kedjor, frisörsalonger och fik… Vi måste gynna vår stad så att vi kan bevara den och vi måste göra det alla tillsammans!! Jag driver själv butik och kommer också öppna webbshop inom det närmaste och detta för att överleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *