Butik, Familjen Sandwall, Mariella Inredningar och låtsas kusin …

Dagen startade efter den logistiken som präglar nästan varje morgon med att gå till Fruits&Friends  med Jessica där vi satte oss med en kopp kaffe (americano) och åt chia bär med 1/4 del banan/hallon och lite granarola. Så gott! Chia bär innehåller en stor dos Omega 3.
IMG_3432
Köpte även med mig dagens lunch som var otrolig god.
DSC_0301Belåtna efter en nyttig frukost gick vi till butiken och stylade lite i skyltfönstret. Imorse var de här och satte upp även vår logga på våra fönster så sakta men säkert ser butiken som vi önskar. DSC_0308
Du har väl inte glömt att titta på våra snygga denim och chinos från 2W eller? <3 Du finner dem HÄR.DSC_0305Efter att ha packat gårdagens ordrar som bestod mestadels av Havaianas och Superga gick jag till Mimi på Familjen Sandwall för att få mina naglar fixade. Valde en underbar korall nyans och blev otrolig nöjd.IMG_3442Fina Mimi som är Familjen Sandwalls nagel teknolog och som idag såg till att jag fick somriga fina naglar…DSC_0299Liza som äger och driver salongen med sin man Janne visade mig orangeriet som skall snart stå klart … Blev helt mållös och ännu en gång kan jag inte annat än att göra tummen upp för Borås snyggaste inredningsbutik Mariella Inredningar. och salong.

Tapeterna och mestadels av inredningen kommer från just Mariella Inredningar och ja, man kan även anlita deras tjänster om man vill få en homestyling. DSC_0295
Så vackert redan nu så tänk när allt faller på plats … <3DSC_0293
Vill du beställa dessa tapeter eller något annat från deras fina sortiment kan du ringa Mariella Inredningar då de skickar till hela Sverige. Deras nummer är: 033-107576.

Olika rum för olika behandlingar på Familjen Sandwall. Nästa torsdag skall både Jessica och jag få nyttja presentkortet vi fick som invigningspresent och få en skön massage vilket vi verkligen behöver.
DSC_0291
Familjen Sandwall har utsikt bland annat över Stadsparken, fin Borås utsikt …
DSC_0290
Jessica slutade 13.30 idag så jag har varit själv i butiken till 18.

Nicole kom och hälsade på för att lämna mig efter 5 minuter. Hon fick nämligen ett sms från Louise som var i stan med sin lille Nelson och frågade om hon ville fika. Med ett saligt leende sa hon att hon skulle gå och fika med sin ”låtsas kusin” …  Nicole la ut den här bilden på sin Instagram
IMG_3453
Nicole, Louise och Nelson kom sedan förbi butiken och se vilken snygg vagn Nelson har! Nicole konstaterade att den kostar som en resa =)
DSC_0327
DSC_0329
Idag har jag även fyllt in ett viktigt papper i sökandet mot lite rättvisa för ett fel en läkare gjorde.

Nu hoppas jag att mötet läkar teamet skall ha efter min redogörelse och de korten överläkaren tog igår i Göteborg leder till ett skådestånd och en operation utförd av en annan läkare (han som gjorde felet har försökt rätta till det 3 gånger). Jag har en förståelse att alla kan göra fel men nu gällde det min kropp och min tålamod har efter 3 försök nått sin punkt.
DSC_0325
Skönt att ha postat det så nu är det bara att vänta de 2-3 veckorna som de sa att det kommer att ta innan de kontaktar mig i detta tråkiga ärende…

Vecka 15 kommer min nya soffa hem så nu måste jag sälja min Arthwood soffa som ordinarie pris ligger kring 9-10000:- och som jag säljer för 3000:- !!! (1, 5 år gammal)

Är du intresserad maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du har frågor eller önskar fler bilder. En underbar soffa i en vacker beige nyans…
IMG_3452
Ytterligare en bild som jag tog idag när vi fotade den mattan vi säljer i butiken och som du finner HÄR
DSC_0279
Vad händer hemma hos dig ikväll? Vi är lite trötta hos oss ikväll så vi skall försöka lägga oss i tid …
IMG_3422
Kram från Casa Castellari <3

4 thoughts on “Butik, Familjen Sandwall, Mariella Inredningar och låtsas kusin …

  1. Hellu
    Kan du inte göra ett inlägg om dina operationer du gjort vore intressant om du känner dig bekväm med det så att säga. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *