Mysig utgång i Borås …

Igår fyllde min väninna Linda 40 år och om jag får säga det själv så är det en fantastisk ålder där man fortfarande kan se något ung ut samtidigt som man har den erfarenheten som livet ger med årens lopp och som man aldrig kan plugga sig till på skolbänken.

Linda kom på att hon ville gå ut och ta ett glas med några av sina väninnor bara tre timmar innan vi träffades så det blev ett spontant litet firande istället för den stora festen som hon kanske trodde för ett år sedan att hon skulle ha.

Ibland inträffar i livet saker som gör att man får ändra om och planera om sitt liv, försöka styra sina tankar till det som man kan påverka och lämna det andra som bara äter upp en. Lättare sagt än gjort så klart och mycket psyke arbete krävs för att hantera vissa saker.

När vi tittade i menyn på Bara kändes därför den här citaten väldigt passande för många av oss =)
IMG_3286
Jag var tvungen att läsa orden några gånger =)

Vi skålade för vår fina vän och så blev det en massa prat av diverse olika slag.
IMG_3288
Kyparen kom efter en stund fram för att meddela att de skulle släcka ner belysningen för att lämna istället alla levande ljus tända. Anledningen heter Earth Hour och jag tycker att det är underbart att man visar sitt stöd i något som är viktigt för miljön och för människan.

Man kan ifrågasätta den timman men det handlar mer om en markering om att uppmana att  ta ansvar. Ljusen släcktes därför ned och tummen upp för att Bara gjorde det till skillnad från andra ställen i Borås.
IMG_3289
Visst är det underbart mysigt att ”bara” sitta och prata? Jag älskar det Som drink beställde jag in min favorit drink Cosmopolitan och den höll mig sällskap länge då jag dricker långsamt …
IMG_3291
IMG_3301
IMG_3311
På mig hade jag Valerie blusen som finns HÄR. Skriver du rabattkoden ”Vårerbjudande” avdrages 20% på ordinarie pris, men detta gäller endast till 1/4 så skynda på …
IMG_3283
En helg i Halstad bokades i våra almanackor igår så 23/7 skall vi inta den underbara sommarstaden som jag annars har besökt bara ett par tillfälle för inköp.

Tack Linda för en underbar mysig kväll och för att du är du <3

Linda och jag har gjort två gemensamma resor med våra tjejer, den här första bilden är tagen i Orlando, Florida och vi hade så otroligt roligt på den resan att våra döttrar tyckte att vi skrattade för mycket. Kan man det?  =) En underbar söt bild efter att Nicole hade skadat sig i vattenparken.
77009_449828648659_2337212_n
Med den här bilden avslutar jag för att kl. 13 skall jag fota en underbar söt tjej som ni kommer på tisdag få se i vår webshop. Hon och Isabelle tillhör de som var vara lite yngre och Jess och jag kompenserar upp =)

Hoppas att solen skiner även på dig denna underbara söndag…

4 thoughts on “Mysig utgång i Borås …

  1. Hejsan…
    Jo jag frågade härom dagen i bloggen om du skulle kunna ordna ett kort när någon har armbanden på sig N3 som ser så fina ut..
    Vill se hur de kan se ut på.. lite svårt att få uppfattning om de är stort/litet oh just hur det ser ut på…
    Tacksam för svar o hjälp i den frågan//Maria – Fru Blom

  2. Ohhh vad fin du är i valiere blusen :) Är de please jeans du har till Michela? Skärpet var snyggt, säljer du det i butiken? Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *