En lugn plats …

Idag gick jag till butiken vid 12 för att kl. 13 möta upp Jessica och Elin som idag fick vara vår model för webshopen.

Roligt med några andra personer än bara oss för lite variation på bilder. Elin är hur söt som helst och kommer att tillsammans med Isabelle få vara vår lilla ansikte utåt på bilder så att även våra yngre kunder känner någon igenkänning.

Lite mer om det imorgon. Efter vår lilla fotning träffade jag min väninna Linda som igår fyllde 40. Vi möttes upp och gick en promenad i det fantastiska vädret som har präglat den här dagen. Vi gick till en av kyrkogårdarna, den där även mina morföräldrar finns och som är en otrolig vacker plats med en massa historier av människor.

Vi satte oss på en bänk och pratade om livets vändningar. Idag har jag haft några timmar där jag har känt mig ”avundsjuk” mot de som har så mycket mer än mig så jag behövde verkligen stanna upp och bearbeta den hemska känslan som avundsjuka är. De flesta av oss faller för det ibland oavsett om det handlar om en avundsjuka för materiella ting, kärlek, vänskap, utseende, karaktär eller annat …

Avundsjuka är en hemsk mänsklig känsla men är vi medveten om den och hur den kan påverka oss kan vi även försöka styra av den så att den inte får ta den platsen som den inte förtjänar … Vi satt där under solen i det gröna bland grav, ljus och inristade namn på människor som säkert har upplevt så otroligt mycket.

Tänk alla historier som de människorna bakom namnen på stenarna har gått igenom. Vilka var de? Vad kännetecknade deras liv, deras historia? Vad var deras dröm och hur blev deras liv? Dog de nöjda med hur livet blev eller hade de helt andra mål och visioner med det?
IMG_3333
Just i den här delen av kyrkogården var det inte så många men det är verkligen ett ställe som får åtminstone mig att fundera lite över livet. Framförallt får det mig att förstå hur viktigt det är att leva ut utan att tänka allt för mycket på andras förväntningar och tyckande om oss.

Det är trots allt jag som skall en dag ligga där och det är jag som skall vara nöjd med hur jag har valt att leva, hur jag har valt att se ut, hur jag har valt att vara som person.

Mysigt att bara sätta sig som vi gjorde och prata om det djupa i livet som präglar oss alla på olika sätt.

Inte klara med våra samtal gick vi och satte oss på Paolo`s där vi tog en cappuccino och fortsatte prata.
DSC_0238
Vi tänkte lite på sommaren för visst vore det mysigt att hitta på små utflykter med våra tjejer under några lediga dagar? I år längtar jag verkligen efter sommaren för i år skall jag se till att ha ett par tre veckor sommar med allt vad det innebär för de flesta.

Tänkte tom. kolla runt om vad det kostar att hyra bil i ett par veckor då jag sålde min bil för tre år sedan. Någon som vet? Tips? Gärna automat då min Nissan Qasqai hade det =)

Nu skall jag bädda med rena lakan för min dotter älskar doften och tanken på nytvättat när hon kommer till mig och imorgon är hon åter hos mig <3

Fortsätter för övrigt att gå igenom kartonger och kläder så bloppisen den 12/4 i Göteborg på Hotel Pigalle borde inte göra någon besviken …

 

One thought on “En lugn plats …

  1. Vad konstigt att du just idag hade dessa tankar om livet, döden och historier. Imorse vaknade jag av ett samtal, min morbror hade hastigt somnat in inatt och jag med mina närmsta fick lämnade beskedet till mina morföräldrar. De hemskaste jag behövt göra. Hans liv blev inte så långt men jag vet att han har en HEL del historier att dra i himlen för min pappa som även är där och väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *