Bloppis inredning/väskor …

Nu kommer lite inredning som lovat och då jag är ibland lite virrig tar jag lite i taget =)

Den här fantastiska möbel som är nog ett gammalt fönster från början har jag älskat, köpte den för ca 3-4 år sedan och har varit en riktig favorit i mitt hem. Nu när jag dock skall tapetsera om den fondväggen passar den inte längre in … Shabby chic stilen är otrolig vacker så hoppas att någon av er gillar den så som jag har gjort det. För den vill jag ha 2000:- och bor du inte i Borås så tillkommer nog en frakt som jag dock gissar är dyr så försök isf. komma hit eller ha någon som kan köra den.

Mått: 1,20 hög/70 bred
DSC_0249
DSC_0250
DSC_0251
Dessa tavlor säljer jag för 150:- /styck
DSC_0282
DSC_0283
Den här lyktan där du har värmeljus i ett glas som finns i den säljer jag för 500:-
DSC_0284
DSC_0285
Den vackra runda spegeln jag har haft i vardagsrummet skall tyvärr också bort och säljer den för 1900:- Mått: ca 80cmx80cm.
DSC_0248
Nu kommer lite väskor istället. Den här köpte jag i MK butiken i USA och är helt ny, säljer den för 800:- SÅLD!DSC_0287

Från Roberto Cavalli en underbar väska där du även får plats med dator och annat, säljer den för 900:-
DSC_0290
En favorit jag köpte i Raglady butiken i Göteborg är den här handgjorda väskan från Ibiza. Använd 2 ggr så säljer den för 2200:- (ord.pris: 5-6000:-)
DSC_0252
DSC_0253
Har hittat ytterligare en kartong där det låg en massa kläder med märken som Hunky Dory, Tommy Hilfinger, Filippa K och många fler … Bloppisen den 12/4 på Hotel Palace kommer att förhoppningsvis göra många glada och nöjda …

Fick sms från en väninna som fyller 40 år idag. Lite snabbt och spontant har hon nu bestämt för att ha middag på Bara på Grand för att sedan gå till Vinbaren. Mysigt att få fira henne nu när hon passerar 40 strecket och kommer snart att inse att detta är den bästa åldern =)

Om ni vill köpa något av det som ni har sett maila mig på michelacastellari@hotmail.com

Hinner jag inte svara ikväll gör jag det imorgon och tänk på att porto tillkommer om något skall skickas.

Önskar dig en underbar löradag kväll <3

4 thoughts on “Bloppis inredning/väskor …

  1. Mycke fint du säljer här Michela.. Men jag har en fråga, kan du ha medium i den randiga religontröjan? Eller blir small bäst?
    Kramizz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *