Söndagslunch och lite bloppis …

Igår somnade min lilla kl. 1.45 på natten och efter att ha själv somnat en timma på dagen efter jobbet var jag vaken till 1.30. Inte konstigt med vår jetlag i kroppen att hon sov till 11 och jag till 9.30 =)

Vaknade dock till en solig underbar dag så skönt att bara få känna att våren är snart på gång för visst längtar vi nu? Min väninna My hade en väldigt underlig dröm inatt så hon ringde och berättade om den. En annorlunda sådan kan jag säga men man skall ha mål i livet så tummen upp för det =) Skall berätta vid annat tillfälle …

Klockan 11 skulle jag möta Jess för ett litet möte efter mina dagar i NY så tog på mig mina gröna Please som du finner HÄR och den söta vita Bobo blusen från Fira som finns HÄR.
IMG_2928Efter mötet med Jessica  på kaféet i samma hus jag bor i gick Nicole och jag till min mamma som bor i ett gult trä hus som har lite ”Pippi Långstrump” känsla över sig. Min mamma är en riktig hamster och älskar att samla på sig saker till skillnad från mig som gillar att ”göra mig av” vilket speglar sig lite längre fram i detta inlägg.

Min mamma har en lägenhet med en massa annorlunda prylar. Nu har hon klätt något skåp i detta läckra tyg och på det nya galjor som föreställer bröst (jag trodde först att det var rumpor =)
IMG_2908
IMG_2909
Nicole fick kyckling, brunsås och ungsbakade potatis och hon sa vid flertal tillfällen till sin mormor att ”hon gör för god mat” Själv fick jag hemmagjorda lasagne för hon kan verkligen göra dem som de skall göras, vilket inte många kan.

Amerikanarna kan konsten att göra fast food men i Italien är det inget fast som skall göras, saker och ting skall ta tid och göras med passion och ja, detta gäller mat, mode och även sex =) Slow fashion är ett känt begrepp som står för hantverk och sådant kan inte göras under tidspress … En riktig köttfärssås skall nämligen puttra i ca 2-3 timmar men så smakar det även gudomligt gott.

Från mammas lägenhet gick Nicole direkt till sin kompis Agnes och log då hon ringde till mig för att säga att hon skulle med dem på fotboll då Elfsborg spelar. Hade jag föreslagit det hade jag nämligen fått ett blankt nej =)

Medan hon roar sig på annat håll så skall jag nu sätta igång med lite städning efter våra dagar på amerikansk mark. Lakan skall tvättas och det skall dammsugas och fixas lite för nackdelen med solen är att allt syns och det gäller allt från smutsiga fönster till damm i hemmet.

Att röja är något jag är bra på och även om jag ibland har svårt för att göra mig av med vissa kläder och saker då jag gillar dem inser även jag till slut att jag vill sälja dem då jag inte har använt dem på ett tag. Kommer att ha flera bloppisar nu under en period men jag lägger ut lite i taget så vi börjar med två väskor och lite annat blandat.

Först till kvarn gäller och för att beställa mailar du michelacastellari@hotmail.com. Frakt tillkommer om du inte bor i Borås och då ligger det oftast på 70:–100:-.

Börjar med denna underbara lilla väska som är riktig hantverk, åter slow fashion. Den låg ordinarie pris på ca 3500:- och kostar NU: 1400:– Riktigt skinn så klart och märket är italienska Viva la Difference.DSC_0090

DSC_0091
Från samma märke även denna weekend bag som har kostat 6000:- och som jag nu säljer för 2800:- !!! Använd ca 10 ggr.
575054_368563216524768_815847240_n
En favorit tröja är denna från italienska märket Cavalli i storlek S (på bild) Jag har använt den max 5-6 ggr och säljer den NU för 1200:- Älskar guld & vitt så ni förstår att jag har velat behålla den =)

Byxorna är helt nya och finns istället att köpa HÄR.
IMG_2936
Denna jacka i storlek L (på bild och liten i storleken) kostar NU 4000:- (ord.pris: 7000:-)
1491771_603432609704493_546870597_n
Denna underbara mörk blåa jacka från italienska Armani säljer jag NU för 1500:- (ord.pris: 5000:-) Storlek 36/38.
IMG_2950
IMG_2955
Denna läckra väst i äkta päls ligger ordinarie pris på närmare 5000:- och kostar NU: 2200:- (använd 2 ggr)
IMG_2947
Jimmy Choo skorna finns kvar och NU för 1200:- !!! Lådan har jag kvar och medföljer så klart… Storlek: 38 1/2 SÅLDA!
DSC_0092
Dessa boots från MDK (ord.pris: 3000:-), använda en gång kostar NU: 700:-
DSC_0097
DSC_0098

Min Moncler jacka som har kostat 14.000:- ord.pris. säljer jag nu för 8000:- men bild kommer vid nästa bloppis då jag har nog tryckt ngn märklig knapp som gör att bilderna blir grumliga så får gå till Donalds Foto imorgon så att jag kan ta åter bilder med system kameran då de blir så mycket bättre än med mobilen … Här syns dock en bild. Självklart lämnar jag den på kemtvätt innan.
1488281_10151832482108660_373280585_n
Detta var några kläder/skor/accessoarer från dagens floppys så bara att maila på michelacastellari@hotmail.com om du har frågor.

Gilla eller dela gärna för att sprida bloppisen <3

Nu skall jag ta hand om tvätt och städning … Min söndag eftermiddag =)

Min väninna Johanna och jag har bestämt oss för att köra en bloppis i en vacker central beläget lokal så att ni kan titta/känna/prova på plats så vi meddelar så fort vi har spikat ett datum <3 Håll utkik i bloggen och hoppas att du kan komma då <3

Kram så länge!

6 thoughts on “Söndagslunch och lite bloppis …

  1. Hej. Ni verkar ha haft det bra i the Big Apple. Snygga kläder på bloppisen, men inget för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *