Last Vegas …

När jag satt på flyget mellan Helsinki och New York i måndags tittade jag på en film som jag inte hade hört talas om men som lockade mig med sina fantastiska skadespelare.
Last-Vegas
Insåg efter bara fem minuter att jag inte skulle bli besviken och skrattade för mig själv där på flygplanet medan min dotter satt och tittade på Frost i sin skärm och alla andra på annat eller samma.

En otrolig underbar feel good movie med budskakpet att ”it s never too late” och i några sekunder kände jag den där känslan om att ”fysiken, det gör inget att jag blir äldre när det kan vara så roligt” för att redan efter fem minuter efter filmens slut gå tillbaka till mina tankar om ålder.

Vad är det här med ålder och vad är det jag egentligen inte vill eller vill med det? Självklart vill jag bli äldre då det enda möjliga alternativet är annars att lämna jorden så det valet är inte så svårt att göra men det jag inte gillar är att jag vill vara där jag är och få njuta av den här åldern som är nog bland de bästa.

Tycker nog utan någon större tvekan att jag efter 35 har haft mina bästa år gällande att känna mig och vara kvinna och den självkänslan och självsäkerhet som är så skön att ha. Man lockas och kan fortfarande locka …

Alla åldrar har nog sin charm och även om en film visar oftast upp en romantisk syn av något så är det ändå underbart att få tro att det kan vara eller bli så … Om du inte har sett DEN HÄR filmen tycker jag verkligen att du borde ta en filmkväll och njuta av att vara alltid levande i sinnena <3

Hellre barnslig än tråkig =)

Ett litet film tips från mig denna söndag kväll …

2 thoughts on “Last Vegas …

  1. Jag lade mig tidigt igår utan att ha läst ditt inlägg och kollade den filmen. Riktigt bra, och rolig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *