Vår första och enda drink i New York …

Inte för att jag är någon som dricker speciellt ofta något som innehåller alkohol men någon gång ibland kan detta sällsynta hända i mitt liv som igår kväll när Nicole och jag satte oss på hotellets lounge och tog var sin drink, alkoohol fritt till lillan och med till mig.

Ville inte ha den vanliga ”Cosmopolitan” som jag annars alltid väljer då jag tycker att den är god. Igår vågade jagnågot nytt och valde en ”rosebud” som kanske inte gjorde någon större sensation men som jag drack 2/3 av =) Nicole beställde även pommes till sin och då jag smakade måste man säga att de var otroligt goda.

Vi satt där en stund då vi skulle få sällskap av en vän som sedan ett par månader bor och jobbar här i NY. Vi satt HÄR i en timma och pratade och myste för att sedan titta lite på tv på rummet och fortsätta prata medan lillan somnade gott i sin säng.

Ibland känns det som att jag vill också se och uppleva nya städer och nya människor och då inte bara i 3-4 dagar. Är Borås verkligen den staden jag kommer att bo i hela livet? Kan verkligen inte låta bli att undra och fundera över sådana frågor man ofta ställer sig när man är i 20 års åldern och som man kanske sedan släpper längre fram i livet när man har stadgat sig.

Då jag dock inte riktigt har ”stadgat mig” så kommer de tankarna ibland och tror att det är sunda funderingar att ha i min situation … Har du liknande funderingar ibland?DSC_0223
På mig igår kväll hade jag DENNA  ljuvliga vita blus i siden från italienska Cycle. Hade den till svarta byxor och tycker att den är så otroligt skön och enkel. Materialet gör dock att man får den lilla lyx känslan så perfekt att använda även på kvällen. Älskar snyggt men bekvämt =)

Nu har vi precis vaknat till våra sista timmar i New York. Sista timmar för den här gången för självklart skriver jag orden ”i will be back”.

Min lilla vill bara vara på hotel rummet och njuta men snart skall hon spendera sina sista dollar i den staden i världen som gör ett sådant ändamål väldigt enkelt =)

Vi skall först starta med frukost på Sturbucks då vi faktiskt inte har

5 thoughts on “Vår första och enda drink i New York …

 1. Vad skönt att läsa om att en vuxen kvinna kan känna detsamma. Jag är 31 och bor i hus tillsammans med min sambo. Han har barn sedan innan och jag har inga mer än en chihuahua, som är mitt allt :) Jag funderar ofta, nästan dagligen på att jag vill utforska mer av världen och livet. Prova på att bo utomlands, gärna i USA. Göra roadtrips i Europa och i USA. Jag bodde som singel 2 år i Sthlm och jag älskade storstadslivet så jag hade gärna velat prova de igen (nu bor jag på landet i en småstad). Jag har så mycket hunger på livet att det ibland gör ont i magen av tanken att missa ngt.

  1. Precis, skall livet bara vara det man har och skall man sluta drömma om att göra det man trodde att man skulle bli när man var yngre?
   Ibland komplicerar vi lite livet för oss själva och visst är vissa saker svåra att lösa då vi vill inte alltid släppa annat för att få något nytt …
   Svår balans och beslut men en road trip tycker jag absolut att du skall planera … Livet är verkligen för kort för att inte förverkliga sina drömmar …

 2. Förstår precis dina tankar. Så mycket man vill hinna med och tiden går så fort. Det är så lätt att bara bli kvar och fortsätta som tidigare. Tyvärr

  1. Jag vet och jag vill inte stanna!
   Är rätt så bra på att göra saker men ibland går jag in i mina tristare perioder med mycket vardag så får skärpa mig och tänka till att inte göra det.
   Det handlar ibland om att ta för sig =)

 3. Alltid lika roligt o läsa din blogg . Du inspirerar verkligen . Kikar in i din butik nästa gång jag besöker regnhålan Borås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *