Bye bye New York …

Just nu är vi på JFK och om 30 min. skall vi på planet mot Landvetter med mellanlandning i London. Vi lär vara rätt så trötta vid ankomst men vi har verkligen haft 3-4 underbara och sköna dagar … Uppdaterar med det sista från vår vistelse när vi är i Sverige igen…

Kram så länge och jag skall nu se till att komma tillbaka snart … Att resa är verkligen helt fantastiskt!
IMG_2840

5 thoughts on “Bye bye New York …

 1. TACK för att jag och många andra har fått ta del av era härliga dagar i New York! Ni verkar ha använt tiden väl :)

  Trevlig resa hem!

  KRAM~*~

 2. Du tog orden fr munnen på mig…. – Att resa är verkligen helt fantastiskt…

  Jag & min man vi älskar nämligen resor, det ger så mkt i form av precis allt har ofta nån bokad så vi har något att längta till, planera o fundera är ju också ett nöjde i de hela…

  Välkommen hem… ni kommer garanterat va trötta tycker de alltid är värst fr just US….varm kram

 3. Hej

  Välkommen hem till Sverige…..Tusen Tack för allt du delat med dej…Jag blir verkligen sugen på att resa till N.Y en spännande stad och härlig shopping…

  Jag ringde precis till din o Jessicas butik men fick inget svar kanske stänger ni 16 på lördagar…eller var Jessica upptagen med kund…Jag var nyfiken när Leo mjukisbyxan kommer in, jag har glömt vad du sa till mej i telefon…
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *