Magnolia Bakery & Godiva …

Vi lämnade Meatpacking District efter att ha tittat in i några butiker … I en av dem fanns den perfekta ”kokboken”, 30 recept med Nutella men för mig behövs egentligen en enda … Nutella på vitt bröd, that´s the best. Så åt jag denna ljuvliga kräm i Italien där den faktiskt kommer ifrån men nu är det kanske en gång om året som jag går och köper en burk.
DSC_0194
På 6th Avenue mot hotellet stannade vi vid den kända kedjan Magnolia Bakery där den ursprungliga butiken har synts i många filmer. HÄR deras hemsida och HÄR  kan du läsa lite om denna konditori.
DSC_0201
Måste erkänna att jag förväntade mig ”mer” än det som var … Lätt att det blir så när man har hört om något som skall vara något speciellt men som i ens eget tycke inte riktigt lever upp till det. Det handlar också om referensramar och då vi hade sett de underbara bakverken tidigare idag var dessa väldigt ordinary i jämförelse.

Miljön kändes även inte lika gulligt och fräscht som jag trodde så intrycket var nog inte något vidare men ibland är det ändå roligt att ha sett och upplevt oavsett betyg =)
DSC_0200
Vi vandrade vidare =)
DSC_0196
Något vi istället köpte på Fifth Avenue var doppade jordgubbar i Godiva butiken ifall vi skall bjuda vår gäst på dem ikväll.
DSC_0146
DSC_0147
På Sephora köpte jag Bare Mineral då jag hade glömt både det och balsam hemma plus just en conditioner innehållande Monoi som verkligen hjälpte mot det här burret som jag står ut med tills Fazli skall fixa det.

Gap fick också ett besök av oss. Nicole köpte sig hängslebyxor (långa och beiga idag =) för 210:- och jag köpte en luvtröja till min Matilde, min systerdotter. Otrolig söt i färgerna så jag hoppas kunna få möjlighet att själv kunna lämna de presenter vi har köpt då det var så länge sedan vi sågs nu.

Vi tittade in på Juicy Couture och tyckte om denna vägg där. Kanske en inspirationsbild för någon?
DSC_0149
Tillbaka till hotellet tog vi var sitt bad. Nicole har nog badat 3 ggr idag då hon verkligen älskar att få ha sin stunds avkoppling med VS skum och njuta … En riktig liten livsnjutare är hon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *