Chelsea Market & Michael Kors …

Ett område som många säger att man skall besöka här i New York är Meatpacking District, ett område som fick sitt namn (köttpackare) då det var centrum för New Yorks köttindustri medan på natten var det känt för prostitution och narkotikahandel. Idag är dock detta område något helt annat och är numera synonym för trendiga och lyxiga barer och restauranger.

När jag googlade lite fick jag fram att något man skall besöka är Chelsea Market så lite nyfiken över denna oasis för en ny gammal trendig NY tog vi taxi hit från vårt hotel. Vi betalade ca 18 dollar inklusive dricks för glöm inte att dricks skall alltid läggas på och då mellan 15%-25% beroende på hur nöjd man är.

Denna lilla utlykt var något Nicole inte riktigt var intresserad av men i min ålder vill jag gärna se något som inte bara är butiker. Åldern då allt handlade bara om shopping har jag passerat även om jag självklart gillar även det =)

Här några bilder på denna byggnad som har en historia och som idag bjuder på en kulinarisk resa med stor variation.
DSC_0156
Någon butik som inte sålde bara mat fanns också och där köpte jag denna underbara Voluspa ljus i guld och den kostade hela 28 dollar … Vad kan den kosta i Sverige då den är lite mer exklusiv? 700:- kontra 200:-? Rätt så stor skillnad men jag kunde inte köpa på mig mer än en då jag nog redan har lite övervikt =)
DSC_0158
DSC_0161
Nästa butik handlade om socker och då med en touch av extraordinary =) Sugar i olika former …
DSC_0173
DSC_0174
DSC_0175
Nicole fick en rosa cake pop =)

DSC_0177
Nästa butik sålde också socker!!!
DSC_0170
Kolla vilka söta kakor man kunde köpa till en blivande liten fashionista =)
DSC_0168
Eller dessa …
DSC_0167
DSC_0169
Sockret avslutades där för att ge plats till butiker som sålde grönt och färg men i andra former och nyttigare sådana…
DSC_0185
DSC_0186
DSC_0184
Många butiker har små serveringar och det var affärsmän/kvinnor, turister och andra som verkligen njöt av en lunch, fika, kaffe sittandes där med sin dator framför sig eller en vän/väninna … Hade helt klart kunnat tänka mig att sitta där och skriva i några timmar omringad av människor, färger, dofter …
DSC_0183
DSC_0164
Vi lämnade denna market efter att ha köpt en bok på engelska till Nicole som vill öva på engelska språket och medan vi strusade runt lite fick hon syn på något som var visst väldigt ”important”. En av tjejerna i Gossip Girl serien gillar visst frozen youghurt från denna kedja så det var bara att sätta sig efter att ha beställt en till henne =)

Killen som jobbade ”bakom kulisserna” kom fram till receptionen när jag skulle betala och frågade lite blygt ”sorry for asking but are you an actress?” … Även om jag hade velat svara något helt annat så fick jag svara att ”i m not” så där rök chansen till gratis frozen youghurt och till att skriva en autograf…*
DSC_0191Innan jag fortsätter i nästa inlägg tänkte jag snabbt bara lägga in i bloggen att den här Michael Kors väskan finns HÄR och en kvar! En plånbok i rosé guld kvar från samma märke HÄR.
DSC_0213
Hörs senare! Nu blir det lite mer stan då Nicole vill göra åt sina sista dollar och så blir det en drink med en vän här på hotellet ikväll.

Kram

2 thoughts on “Chelsea Market & Michael Kors …

  1. Pingback: Google

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *