Victoria Secret i New York …

Från Empire State Building till en snabb titt på Macy´s. Vi insåg dock redan efter en minut att vi orkade inte strusa inomhus så vi gick ut för att dock gå in till den störra Victoria Secret butiken som just ligger bredvid världens största varuhus.

Även om jag aldrig har varit rosa går det inte att inte gilla den här färgen när man kommer in i denna värld av pink,
DSC_0105
Dessa trosor blev jag lite kär i =) Hur söta som helst …
DSC_0107
En storskärm med VS visning gick hela tiden och vissa ville fotas framför VS modellerna som passerar på scen. Hahaha! Själv hade jag nog aldrig kommit på idéen att fota mig framför en skärm med de som anses vara (åtminstone på bild och på scen) de snyggaste kvinnorna i världen. Självdistans har jag men inte helt =)
DSC_0109
DSC_0124
DSC_0125
DSC_0126
De berömda vingar …
DSC_0118
Kolla det här skåpet!!!
DSC_0114
DSC_0112
Nicole skulle prova en pyjamas i XS så vi gick till provrummen och jag ville flytta in där =)
DSC_0119
Inne i provrummet <3
DSC_0123
Pyjamasen var för stor för Nicole så hon får vänta ett par år till men hon köpte en massa lip gloss till sig själv och vänner samt 4 par trosor som är för den yngre klientelen i modellen.
IMG_2757Själv köpte jag en bh och trosa samt lite annat som vänner har bett mig köpa. Tyvärr blir just produkter väldigt tunga så vi får se hur vi klarar vikten på väskorna när vi skall hem med alla våra köp. På mig idag hade jag mina Please usual denim som finns HÄR och min alltid favorit blus från Fira som finns HÄR.IMG_2752IMG_2753Denna VS butik består av tre våningar där botten våningen präglas av Pink som vänder sig mot de yngre.DSC_0132Med ett par kassar i handen lämnade vi Victoria Secret butiken för att gå på Fifth Avenue …

More will come <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *